ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Pilates: Η πιο τέλεια μορφή άσκησης!

Pilates: Η πιο τέλεια μορφή άσκησης!

Η Μάντυ Περσάκη είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στην Κολύμβηση και έχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ) με θέμα “Συγκριτική αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης γυναικών που ασκούνται με Pilates μέσα και έξω από το νερό.” Επίσης, έχει διδακτορικό από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ με θέμα “ Η επίδραση προγράμματος Pilates στις καρδιοαναπνευστικές λειτουργίες, την αερόβια ικανότητα και την αναερόβια ισχύ σε προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες”. Είναι επίσης αρθρογράφος σε διάφορα websites & blogs δίνοντας συμβουλές για ευεξία και αθλητισμό.


Στο Podcast η Μάντυ μας μιλά για τη μέθοδο Pilates και σε ποιους απευθύνεται. 


Πώς ξεκίνησε με τον αθλητισμό και τις Pilates

Ξεκίνησε να αθλείται από 3 χρονών κάνοντας κολύμβηση και έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά σαν αθλήτρια κολύμβησης. Το Pilates το ξεκίνησε στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου, όπου έψαχνε καινοτόμες μορφές άσκησης, δηλαδή τα trends της εποχής και γνώρισε τις Pilates. Αργότερα, όσο περισσότερο μάθαινε και ασχολούταν με τη συγκεκριμένη μορφή άσκησης, αποφάσισε να βοηθήσει με τη σειρά της κι εκείνη στο να γίνουν επίσημη μορφή άσκησης οι Pilates και όχι απλά μια μόδα. Ασχολείται πάνω από μια δεκαετία με τη διδασκαλία της μεθόδου Pilates μέσα από τα εξειδικευμένα γυμναστήριά της “Pilates by Mandy” σε διάφορα μέρη της Αττικής και της επαρχίας. 


Τι είναι το Pilates

Το Pilates είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων που ξεκίνησε πριν πάρα πολλά χρόνια, από τον Joseph Pilates. Οι ασκήσεις Pilates ουσιαστικά είναι οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται στην ενόργανη, τη ρυθμική γυμναστική, τη συγχρονισμένη κολύμβηση έξω από το νερό, του χορού και πολλών άλλων αθλημάτων. Πρόκειται για ασκήσεις που σε βοηθούν να κρατήσεις μια σωστή στάση του σώματός σου και να σε γυμνάσει πιο σωστά, χωρίς κίνδυνο τραυματισμών. 

Τι μας προσφέρει το Pilates

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Pilates είναι αρκετά και είναι τα παρακάτω:

  1. Βελτιώνει τις παραμέτρους φυσικής κατάστασης
  2. Είναι μια μορφή θεραπευτικής άσκησης για αποκατάσταση
  3. Γυμνάζει το σώμα
  4. Προσφέρει γράμμωση
  5. Ενδυναμώνει το σώμα και το μυαλό
  6. Συμβάλλει στην απώλεια βάρους και λίπους
  7. Δεν έχει αντενδείξεις, είναι για όλους



135 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 13.45€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 22.05€
13.45€
197 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 19.72€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 39.45€
19.72€
39 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 3.93€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 6.45€
3.93€
41 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.12€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 6.75€
4.12€