ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ζώδια & Χρώματα

Ζώδια & Χρώματα

Σας καλωσορίζουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο βασίλειο της αστρολογίας, όπου θα εξερευνήσουμε την συναρπαστική σχέση μεταξύ των ζωδίων και των χρωμάτων. Η κατανόηση της βαθιάς επιρροής των χρωμάτων στα συναισθήματα και στα χαρακτηριστικά μας μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την ατομικότητα και για την προσωπική μας έκφραση.

 

Θα παρουσιάσουμε λοιπόν έναν ευανάγνωστο οδηγό που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις συνδέσεις μεταξύ κάθε ζωδίου και των  χρωμάτων που του αντιστοιχούν, αποκτώντας έτσι ένα εργαλείο για να αγκαλιάσουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

 

Πριν εμβαθύνουμε στον ζωντανό κόσμο των ζωδίων και των χρωμάτων, ας κατανοήσουμε εν συντομία τη σημασία της αστρολογίας στη ζωή μας. Η αστρολογία είναι μια αρχαία πρακτική που επιδιώκει να ερμηνεύσει τις θέσεις των ουράνιων σωμάτων και την επιρροή τους στις ανθρώπινες υποθέσεις. Κάθε ζώδιο συνδέεται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και γνωρίσματα και αυτή η σύνδεση επεκτείνεται σε χρώματα που αντηχούν σε κάθε ζώδιο, εντείνοντας τις ενέργειές τους. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 1. Κριός – To φλογερό κόκκινο

Πρώτος στον ζωδιακό κύκλο, ο Κριός αποπνέει φλογερό πάθος και αποφασιστικότητα. Το κόκκινο χρώμα συμπληρώνει τέλεια τον τολμηρό και διεκδικητικό χαρακτήρα του. Αυτή η π απόχρωση του πάθους, συμβολίζει το θάρρος, τη ζωτικότητα και την έντονη κινητήρια δύναμη πίσω από τις φιλοδοξίες του.

 2. Ταύρος – Γήινο Πράσινο

Γειωμένος και σταθερός ο Ταύρος βρίσκει αρμονία στο πράσινο χρώμα. Αντιπροσωπεύοντας την ανάπτυξη, την ισορροπία, αλλά και την αφθονία, το πράσινο αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη σύνδεσή τους με τη φύση και τις υλικές ανέσεις.

 3. Δίδυμοι – Ζωντανό κίτρινο

Ενσαρκώνοντας το πνεύμα της επικοινωνίας και της έμφυτης περιέργειας, ο Δίδυμος βρίσκει συγγένεια με το κίτρινο χρώμα. Αυτή η φωτεινή απόχρωση εμπνέει τις πνευματικές αναζητήσεις και αντανακλά τη δυναμική, ευέλικτη και ζωντανή προσωπικότητά τους.

 4. Καρκίνος – Καταπραϋντικό Ασημί

Ευαίσθητο και περιποιητικό το ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχεί στο ηρεμιστικό ασημί χρώμα. Συμβολίζοντας τη διαίσθηση και τα έντονα συναισθήματα, το ασημί αντανακλά τη συμπονετική και στοργική φύση του.

 5. Λέων – “Βασιλικό” χρυσό

Ο χαρισματικός Λέων βρίσκει παρηγοριά στο χρυσό χρώμα. Αυτή η μεγαλειώδης απόχρωση αντιπροσωπεύει τις ηγετικές του ιδιότητες, τη δημιουργικότητα και την επιθυμία του να λάμπει όπως ακριβώς ο ήλιος.

 6. Παρθένος – Γήινο Καφέ

Με έντονο μάτι στη λεπτομέρεια και γειωμένη προσέγγιση, η Παρθένος συνδέεται στενά με το καφέ χρώμα. Συμβολίζοντας τη σταθερότητα μα και την πρακτικότητα, το καφέ συμπληρώνει ιδανικά την επιμελή, όσο και αναλυτική φύση του ζωδίου αυτού.

 7. Ζυγός – Γοητευτικό Μπλε

Διπλωματικός και χαριτωμένος, ο Ζυγός βρίσκει την απόλυτη αρμονία στο μπλε χρώμα. Αντιπροσωπεύοντας την αρμονία και την ισορροπία, το μπλε αντικατοπτρίζει την βαθιά επιθυμία και ανάγκη του για δικαιοσύνη και ειρηνικές συνδέσεις.

 8. Σκορπιός - “Ζωντανό” Μαύρο

Μυστηριώδης και αινιγματικός, ο Σκορπιός “αντιστοιχεί” στο μαύρο χρώμα. Συμβολίζοντας το βάθος και τη  βαθιά μεταμόρφωση, το μαύρο αντανακλά τέλεια την ισχυρή και μυστικοπαθή αύρα αυτού του ζωδίου.

 9. Τοξότης - Περιπετειώδες Μοβ

Παραδοσιακά, οι τυχοδιώκτες όπως ο Τοξότης βρίσκουν ψυχική συγγένεια με το μωβ χρώμα. Αυτή η απόχρωση συμβολίζει τη σοφία, την πνευματική ανάπτυξη και την αναζήτηση της γνώσης.

 10. Αιγόκερως - Γήινο γκρι

Πρακτικός και πειθαρχημένος, ο Αιγόκερως συνδέεται στενά με το γκρι χρώμα. Συμβολίζοντας παράλληλα την υπευθυνότητα και την ωριμότητα, το γκρι χρώμα συμπληρώνει ιδανικά τη σταθερή και αξιόπιστη φύση των Αιγόκερων.

  11. Υδροχόος - Μπλε ελεκτρίκ

Καινοτόμος και ανεξάρτητος ο Υδροχόος βρίσκει παρηγοριά, αλλά και έκφραση στο μπλε ελεκτρίκ. Αυτή η απόχρωση αντιπροσωπεύει τις φουτουριστικές ιδέες τους και τη μοναδικά ανατρεπτική προσέγγισή τους στη ζωή.

 12. Ιχθείς - Ήρεμο θαλασσινό πράσινο

Ευφάνταστος άνθρωπος και συμπονετικός, ο Ιχθύς αντιπροσωπεύεται από το ηρεμιστικό πράσινο χρώμα της θάλασσας. Συμβολίζοντας τη διαίσθηση, την ενσυναίσθηση και τις ποικίλες πνευματικές του συνδέσεις, το πράσινο της θάλασσας αντανακλά επίσης το σημαντικό συναισθηματικό του βάθος.

 

 Επίλογος:

 Έχετε ήδη ξεκινήσει- με αυτές τις πληροφορίες- ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης μέσα από την εξερεύνηση των ζωδίων και των χρωμάτων τους. Η κατανόηση αυτών των ισχυρών συνδέσεων μπορεί να ξεκλειδώσει τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας και της προσωπικής σας έκφρασης.  Αγκαλιάστε λοιπόν αυτήν την αθώα γοητεία της αστρολογίας καθώς πλοηγείστε στο παράξενο ταξίδι της ζωής, οπλισμένοι με τη γνώση πώς τα χρώματα όντως μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα και τα γενικότερα χαρακτηριστικά σας.

Έτσι, θα μπορέσετε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και να αγκαλιάσετε τη ζωντανή παλέτα που σκιαγραφεί τον πολυποίκιλο καμβά του δικού σας πεπρωμένου!