ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Guggul για καρδιαγγειακή προστασία!

Guggul για καρδιαγγειακή προστασία!

Guggul για καρδιαγγειακή προστασία!

Ένα φυτικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως εδώ και αιώνες στην Αγιουρβεδική ιατρική είναι το guggul. Πρόκειται για μία κιτρινωπή ρητίνη που εκκρίνεται από το δέντρο Commiphora mukul. Οι ασκούμενοι της ιατρικής της Αγιουρβέδας χρησιμοποιούν το εκχύλισμα guggul για καρδιαγγειακή προστασία και για να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας όπως αρθρίτιδα, αιμορροΐδες και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το guggul προσφέρεται επίσης ως φάρμακο για την ακμή, καθώς και ως διεγερτικό για την απώλεια βάρους.  

Τα δεδομένα από in vitro, προκλινικές και κλινικές μελέτες υποστηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τους θεραπευτικούς ισχυρισμούς για το guggul που περιγράφονται στα αρχαία αγιουρβεδικά κείμενα. Ωστόσο, απαιτούνται περαιτέρω κλινικές μελέτες για την επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών. Τα καρδιαγγειακά οφέλη της πρόσληψης guggul φαίνεται να προκύπτουν από την υπολιπιδαιμική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση του. Ειδικότερα, το βασικό δραστικό του συστατικό (guggulsterones) φαίνεται να μειώνει την LDL και τα τριγλυκερίδια, ενώ υπάρχουν αναφορές και για αύξηση της HDL. Επίσης, εμποδίζει την οξείδωση της LDL, προστατεύοντας πιθανόν από τον σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας.

Η  Natures Plus αξιοποιώντας αυτό το δώρο της φύσης, παρασκεύασε το προϊόν Herbal Actives Gugulipid, παρέχοντας 1000mg Gugulipid (Commiphora mukul gum resin) περιεκτικότητας 2,5% (25 mg), κατ’ ελάχιστον, σε Guggulsterones. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν με τόσο υψηλή συγκέντρωση σε Guggul και μάλιστα τιτλοδοτημένης ισχύος. Διατίθεται σε ταμπλέτες βαθμιαίας αποδέσμευσης για να διασφαλίζεται η μέγιστη απορρόφηση. Χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Απολάυστε τα οφέλη ενός ποιοτικού συμπληρώματος Gugulipid. Μία εναλλακτική, φυτική πρόταση για τη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ και ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας, φυσικά από τη Natures Plus.


 

244 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 24.40€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 44.37€
24.40€