ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Φυσική ενίσχυση & θωράκιση του παιδικού οργανισμού!

Φυσική ενίσχυση & θωράκιση του παιδικού οργανισμού!

Φυσική ενίσχυση & θωράκιση του παιδικού οργανισμού!

Η ισορροπημένη διατροφή στην παιδική ηλικία και στην εφηβεία είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή σωματική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη. Μάλιστα, οι διατροφικές συνήθειες που χτίζονται είναι καθοριστικές για τη διατήρηση της υγείας στην ενήλικη ζωή.
Ειδικότερα, στις ηλικίες αυτές είναι αυξημένες οι ανάγκες σε πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως σε σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D, θειαμίνη, νιασίνη, ριβοφλαβίνη. Συστήνεται, λοιπόν, να υιοθετούν τα παιδιά  μία διατροφή σύμφωνα με το μεσογειακό πρότυπο, που να περιλαμβάνει σε επαρκείς ποσότητες όλες τις βασικές ομάδες τροφίμων, δηλαδή δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, πρωτεϊνούχες τροφές όπως κρέας, πουλερικά και ψάρια, όσπρια, γαλακτοκομικά και καλής ποιότητας λιπαρά.
Είναι, όμως εύκολη η προσκόλληση σε αυτές τις διατροφικές συστάσεις;

Δυστυχώς όχι! Τα παιδιά συχνά δυσκολεύονται να αποδεχθούν γευστικά ποικιλία τροφίμων, ενώ η μικρή χωρητικότητα του στομάχου δεν επιτρέπει πάντα την επαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.

Η εφηβεία, δε, σηματοδοτεί την περίοδο της ανεξαρτητοποίησης, που συχνά συνοδεύεται από ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις, αυστηρές δίαιτες, ακόμα και από διατροφικές διαταραχές. Επιπρόσθετα, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής συχνά οδηγούν τους γονείς σε επιλογές γρήγορων ή έτοιμων γευμάτων και σνακ, φτωχής θρεπτικής αξίας.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η επιστημονικά καταγεγραμμένη αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, με ταυτόχρονη αύξηση στην έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών. Οι επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού μπορεί να είναι σοβαρές μια και η έλλειψη σιδήρου προκαλεί σιδηροπενική αναιμία, η έλλειψη ασβεστίου και βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε ραχίτιδα ή και σε οστεοπόρωση κατά την ενήλικο ζωή, η μειωμένη πρόσληψη βιταμινών Α και C συνδέονται με μειωμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η επαρκής πρόσληψη όλων των θρεπτικών συστατικών εφοσον το παιδί δεν τις λαμβάνει  τα θρεπτικά συστατικά  προτείνεται  συχνά από τον παιδίατρο  η χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής, με την προϋπόθεση ότι είναι φυσικά, ασφαλή και ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και έφηβους. Έτσι, παιδιά με επιλεκτική διατροφή, παιδιά που ακολουθούν στερητικές ή ειδικές δίαιτες (π.χ. χορτοφαγία, αλλεργίες), παιδιά που αθλούνται έντονα και παιδιά που υποφέρουν από κάποια νοσήματα είναι πιθανό να χρειάζονται κάποιο συμπλήρωμα διατροφής.

Η Natures Plus διαθέτει μία ολόκληρη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής animal parade  για παιδιά και έφηβους, καλύπτοντας κάθε ηλικία και ανάγκη με φυσικό τρόπο! 

 

Πλεονεκτήματα παιδικών προϊόντων Natures Plus

  • Αποκλειστικά φυσικά θρεπτικά συστατικά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

  • Με εξαιρετική γεύση και χωρίς ζάχαρη. Όπου απαιτείται χρησιμοποιούνται φυσικά γλυκαντικά, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη π.χ. ξυλιτόλη.

  • Εξειδικευμένα προϊόντα ανά ηλικιακή ομάδα (βρέφη, παιδιά, έφηβοι) και ανάγκη  (βιταμίνες, μέταλλα, πολυβιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και προβιοτικά, ανοσοενισχυτικά, ω-λιπαρά οξέα και φόρμουλες για την ενίσχυση της συγκέντρωσης).

  • Με φυσικές ανεπεξέργαστες τροφές για την παροχή θρεπτικών συστατικών αλλά και για την αύξηση της απορρόφησης των υπόλοιπων συστατικών.

  • Ειδικά μελετημένη σύνθεση, για σταθερότητα και  απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

  • Με την εγγύηση της Natures plus, για διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, μέχρι τα χέρια του καταναλωτή.

 

ΑNIMAL PARADE THΣ NATURES PLUS  Φυσικα Συμπληρώματα που καλύπτουν όλες τις αναγκες του παιδιού σε βιταμίνες , μέταλλα, ιχνοστοιχεία ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.