ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Αντιμετωπίστε φυσικά τις λοιμώξεις του ουροποιητικού με κράνμπερι για μικρούς μικρούς και μεγάλους!

Αντιμετωπίστε φυσικά τις λοιμώξεις του ουροποιητικού με κράνμπερι για μικρούς μικρούς και μεγάλους!

Αντιμετωπίστε φυσικά τις λοιμώξεις του ουροποιητικού με κράνμπερι για μικρούς και μεγάλους!

Πολλά έχουμε διαβάσει κατά καιρούς για  το κράνμπερι, που συχνά χαρακτηρίζονται ως υπερτροφή!  Ποια όμως είναι πραγματικά τα οφέλη που προσφέρουν  στην υγεία μας; Σε ποια μορφή είναι προτιμότερο να τα λαμβάνουμε και σε τι ποσότητες; Είναι ασφαλή για όλες τις ηλικίες;

Το κράνμπερι είναι ένα είδος μούρου που ανήκει στο γένος Vaccinium, μαζί με άλλα μούρα, όπως το μύρτιλο (blueberry). Στη φυσική τους μορφή παρέχουν υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, μία καλή δόση βιταμίνης C και μαγγανίου, ενώ περιέχουν και μικρή ποσότητα βιταμίνης Κ2.Είναι, επίσης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά , με κυριότερα τις προανθοκυανιδίνες, τις ανθοκυανιδίνες και την κερκετίνη. Είναι γνωστό ότι  τα αντιοξειδωτικά  καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας κυτταρική προστασία.  

Ειδικότερα, οι προανθοκυανιδίνες των κράνμπερι φαίνεται ότι μπορούν να προστατεύσουν το οργανισμό από την εκδήλωση ουρολοιμώξεων που προκαλούνται από μικροοργανισμούς, όπως το βακτήριο Ε.coli. Έχει διαπιστωθεί ότι επιδρούν στο pH των τοιχωμάτων της ουροδόχου κύστης, παρεμποδίζοντας την προσκόλληση των μικροβίων. Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, η λήψη τους σε επιμένουσες ουρολοιμώξεις, μπορεί να μετριάσει τη λήψη αντιβιοτικών.
Τα αντιοξειδωτικά συστατικά των κράνμπερι έχουν συσχετισθεί, ακόμη, με προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα, μια και μελέτες έχουν δείξει ότι συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Επιδρώντας στην πλαστικότητα και τις λειτουργίες των νευρώνων, τα συγκεκριμένα  αντιοξειδωτικά φαίνεται να είναι σύμμαχος σε όσους έχουν προδιάθεση για νευροεκφυλιστικές νόσους (όπως Parkinsons, Alzheimers κ.ά.). Υπάρχουν ενδείξεις για θετικά αποτελέσματα έναντι της ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί  προϋποθέτουν ότι τα προστατευτικά συστατικά των κράνμπερι απορροφώνται και μάλιστα σε επαρκείς ποσότητες.

Τι συμβαίνει, όμως, με τις διαθέσιμες μορφές τους;

Στην αγορά υπάρχουν κράνμπερυ φρέσκα, κατεψυγμένα ή αφυδατωμένα, σε μορφή χυμού, κομπόστας ή και μαρμελάδας.
Σε ποια από αυτές παραμένουν ενεργά  τα αντιοξειδωτικά και ποια πρέπει να είναι η καθημερινή κατανάλωση, χωρίς να προσλαμβάνονται περιττές θερμίδες;

Η Natures Plus δίνει τη λύση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα με το προϊόν Ultra Cranberry!

Συμπυκνωμένος φυσικός χυμός κράνμπερι (45x)  με υψηλή περιεκτικότητα σε προανθοκυανιδίνες και βιταμίνη C. Σε ταμπλέτες βαθμιαίας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση, με 1000mg συμπυκνωμένου χυμού, 100mg βιταμίνης C και επιπλέον βότανα με συνεργιστική δράση για ακόμα πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα. Είναι γεγονός, όμως,  πως οι λοιμώξεις του ουροποιητικού είναι συχνό πρόβλημα και στα παιδιά.

Πως μπορούμε να τα ενισχύσουμε φυσικά και να περιορίσουμε την ανεπιθύμητη λήψη αντιβιοτικών; Με 400mg συμπυκνωμένου χυμού κράνμπερι (45x)  και 120mg βιταμίνης C, σε μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση κατάλληλη για παιδιά και για ενήλικες!      

Αποτελεσματική ενίσχυση του ουροποιητικού συστήματος και του οργανισμού συνολικά για κάθε ηλικία, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά, χωρίς πιθανά αλλεργιογόνα, φυσικά  μόνο από τη  Natures Plus!     

ΝATURES PLUS

Φροντίζω για μένα …. Γιατί η ποιότητα μετράει

 

312 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 31.17€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 56.67€
31.17€