ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Δυναμώστε τις αρθρώσεις και διώξτε τον πόνο με φυσικό τρόπο!

Δυναμώστε τις αρθρώσεις και διώξτε τον πόνο με φυσικό τρόπο!

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Ο πόνος των αρθρώσεων είναι ένα πολύ συχνό και βασανιστικό σύμπτωμα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους  στον κόσμο, επηρεάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους. Δεν αφορά μόνο άτομα της τρίτης ηλικίας, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν, αλλά και νεότερους άνδρες και γυναίκες. Μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες με πιο συχνή τη φλεγμονή της άρθρωσης δηλαδή αρθρίτιδα (ρευματοειδής αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, σηπτική αρθρίτιδα).

Συχνοί επιβαρυντικοί παράγοντες, εκτός της ηλικίας, είναι το κληρονομικό ιστορικό αρθρίτιδας, άλλες συνυπάρχουσες νόσοι (διαβήτης, φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες νόσοι) καθώς και η μηχανική καταπόνηση των αρθρώσεων λόγω εργασίας ή τρόπου ζωής.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο κοινή αρθρίτιδα και η λιγότερο επικίνδυνη από τις υπόλοιπες. Το 90% του πληθυσμού άνω των 40 ετών εκδηλώνει συμπτώματα αρθρίτιδας. Στην οστεοαρθρίτιδα, ο χόνδρος και καμιά φορά το κόκαλο καταστρέφονται, πιθανώς σαν αποτέλεσμα της χρόνιας καταπονήσεως μιας φυσιολογικής αρθρώσεως. Οι αρθρώσεις που προσβάλλονται συνήθως είναι των δακτύλων, των ισχίων, των γονάτων και της σπονδυλικής στήλης.

Αφού γίνει διάγνωση της οστεοαρθρίτιδας, προτείνεται συνήθως θεραπεία με αναλγητικά ή και με αντιφλεγμονώδη φάρμακα, σε συνδυσμό με φυσικοθεραπείες. Η θεραπεία, συχνά, είναι μακροχρόνια και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι παρενέργειες των χορηγούμενων φαρμάκων, όπως οι επιπτώσεις τους τόσο στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος, αιμορραγίες), όσο και στα νεφρά (προοδευτική νεφρική ανεπάρκεια). Επιπλέον, οι παράγοντες αυτοί προκαλούν μόνο ανακούφιση των συμπτωμάτων και δεν επηρεάζουν τη φυσική πορεία της νόσου.

Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, με πιο σημαντικά τη γλυκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη, αλλάζουν τη φυσική πορεία της οστεοαρθρίτιδας. Πρόκειται για δύο φυσικά συστατικά που εμφανίζονται να διεγείρουν τα κύτταρα του αρθρικού χόνδρου για να παράγουν νέο κολλαγόνο και πρωτεογλυκάνες. Με τον τρόπο αυτό, βοηθούν τον οργανισμό να επιδιορθώνει τον χόνδρο που έχει καταστραφεί από την οστεοαρθρίτιδα. Νέα στοιχεία δείχνουν, επίσης, ότι μειώνουν τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Φαίνεται, λοιπόν,  ότι μπορούν να αναστέλλουν την εξέλιξη της νόσου, κάτι που βασίζεται και σε αντικειμενικές μετρήσεις των αρθρικών διαστημάτων από ακτινογραφίες.  Έτσι, σήμερα, η λήψη γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης θεωρείται ασφαλής και αποτελεσματική και προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Ομάδα Οστεοπόρωσης και Οστεοαρθρίτιδας ως πρώτη γραμμή θεραπείας για την οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.

Ένα ακόμα φυσικό συστατικό που συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων είναι το MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο). To MSM παρέχει στο σώμα οργανικό θείο, ενισχύει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών και εμφανίζει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι απαραίτητο για τη παραγωγή θειούχων αμινοξέων, κολλαγόνου και δισουλφιδικών δεσμών. Περίπου το ήμισυ του συνολικού θείου του σώματος συγκεντρώνεται στους μύες, το δέρμα και τα οστά. Μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνει τους δείκτες φλεγμονής, ενώ όταν συνδυάζεται με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη ενισχύει την απορρόφησή τους και συμβάλλει στην υγεία και ελαστικότητα των χόνδρων. Είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων διαφόρων τύπων, π.χ. της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ενώ η λήψη του συστήνεται σε αθλητές και άτομα που καταπονούν τις αρθρώσεις τους.

Η Natures Plus, για άλλη μία φορά, αξιοποιώντας τα επιστημονικά δεδομένα, έχει παρασκευάσει μία εξειδικευμένη φόρμουλα για την υποστήριξη των αρθρώσεων. Το προϊόν Glucosamine Chondroitin MSM Ultra Rx-Joint παρέχει 1000mg θειικής γλυκοζαμίνης, 800mg θειικής χονδροϊτίνης, 1000mg MSM μαζί με βιταμίνη C και μαγγάνιο σε κάθε δόση. Διατίθεται σε ταμπλέτες, με σύστημα micro gel, για παρατεταμένη απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών ή σε υγρή μορφή εμπλουτισμένη με 70 ιχνοστοιχεία και προβιοτικά, για επιπλέον ενίσχυση της εντερικής λειτουργίας. Υποστήριξη των αρθρώσεων με τον καλύτερο τρόπο,  αντιμετωπίζει αποτελεσματικά  τις φλεγμονές, τους πόνους των αρθρώσεων , την υγεια και ελαστικότητα των χόνδρων.
NATURES PLUS
ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ … ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ
 

 

531 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 53.12€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 96.59€
53.12€