ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Διαχείριση γλυκόζης με BΕRΒΕRΙΝΕ Glucose Support από τη NOW®

Διαχείριση γλυκόζης με BΕRΒΕRΙΝΕ Glucose Support από τη NOW®

Διαχείριση Γλυκόζης

Η γλυκόζη είναι ένα σάκχαρο που δρα ως πρωτογενής πηγή κυτταρικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα, καθώς και ως πηγή ενέργειας στους περισσότερους ζώντες οργανισμούς. Απαντάται φυσικά σχεδόν σε όλα τα φυτά, τα οποία την παράγουν μέσω της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης από νερό και διοξείδιο του άνθρακα. Η γλυκόζη αποκτάται από την τροφή μέσω της πεπτικής οδού ή του ήπατος και εν συνεχεία μεταφέρεται μέσω του αίματος σε όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που η γλυκόζη αναφέρεται συχνά και ως σάκχαρο του αίματος. Στους ανθρώπους, η ρύθμιση γλυκόζης του αίματος επιτελείται από την ινσουλίνη, μια φυσικώς ευρισκώμενη ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας, καθώς και από άλλες ορμόνες που περιλαμβάνουν τη γλυκογόνη, την κορτιζόλη και την αδρεναλίνη.

Ρύθμιση γλυκόζης στο αίμα


Σε υγιείς ανθρώπους, η γλυκόζη του αίματος είναι φυσικώς ρυθμισμένη. Μεγαλύτερα ή μικρότερα επίπεδα γλυκόζης μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη φυσική ισορροπία του οργανισμού, οδηγώντας δυνητικά σε μια σειρά από θέματα υγείας. Δυστυχώς, για κάποιους από εμάς και παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, είναι πολλές φορές δύσκολο να ρυθμίσουμε επαρκώς τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Ρύθμιση γλυκόζης μέσω της διατροφής


Στους υγιείς ανθρώπους, η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική φυσική άσκηση αποτελούν τα κλειδιά για τη διατήρηση των υγιών επιπέδων σακχάρου του αίματος. Σε ανθρώπους οι οποίοι υποπτεύονται ότι το σώμα τους ταλαιπωρείται για να διατηρήσει τα επιπέδα σακχάρου στο αίμα εντός των φυσιολογικών ορίων, η υγιεινή διατροφή και η φυσική δραστηριότητα μπορεί να μην επαρκούν.

Για όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τα ήδη φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η NOW έχει αναπτύξει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνιστούν σημαντικά εργαλεία ως προς την υποστήριξη της φυσικής ικανότητας του οργανισμού να ελέγχει το σάκχαρο του αίματος σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη δίαιτα και ένα συστηματικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ένα εξ' αυτών είναι το συμπλήρωμα διατροφής BΕRΒΕRΙΝΕ της NOW Foods. 

Το συμπλήρωμα BΕRΒΕRΙΝΕ Glucose Support της NOW συνδυάζεται με έλαιo τρυγλυκεριδίων μέσης αλύσου (MCT Oil) για την επίτευξη της μέγιστης απορρόφησης της Βερβερίνης από τον ανθρώπινο οργανισμό και συνεπώς της αποτελεσματικότερης υποστήριξης του μεταβολισμού της γλυκόζης. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η Βερβερίνη βοηθά ως προς την υποστήριξη του φυσικού μεταβολισμού της γλυκόζης και των λιπιδίων εντός του φυσιολογικού εύρους.

Η διαφορά που κάνει η NOW® 


H NOW, για περισσότερα από 50 χρόνια, παρέχει συμπληρώματα υψηλής ποιότητας, φυσικές τροφές, προϊόντα ατομικής φροντίδας και αθλητικής διατροφής. Οι μακροχρόνιες σχέσεις της NOW Ηealth Group με τους καλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών ανά τον κόσμο εξασφαλίζουν ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων της σειράς υποστήριξης της γλυκόζης, παρασκευάζονται με επιλεγμένα φυσικά συστατικά υψηλότερης ποιότητας και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.



435 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 43.50€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 106.10€
43.50€