ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Διάρροια στις Διακοπές; Πρόλαβέ τη!

Διάρροια στις Διακοπές; Πρόλαβέ τη!

Είναι γεγονός ότι κανείς μας δεν θέλει να αρρωσταίνει γενικότερα, αλλά σίγουρα το να μας συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι ένα από τα χειρότερα σενάρια, που μπορεί να τινάξει στον αέρα τον προγραμματισμό του ταξιδιού μας και να μας χαλάσει όλη την καλή διάθεση.
 
Διακοπές συνήθως σημαίνει ξεγνοιασιά & ηρεμία, μακριά από την κανονική μας ρουτίνα. Πιθανόν οι διατροφικές μας συνήθειες αλλάζουν, τρώμε διαφορετικές τροφές και σε διαφορετικές ώρες από ότι συνήθως και ίσως καταναλώνουμε λίγο περισσότερο αλκοόλ από ότι στην καθημερινότητά μας. Ειδικά αν έχετε προγραμματίσει ταξίδι αναψυχής σε κάποιο εξωτικό μέρος, οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες είναι ακόμα μεγαλύτερες όπως και η έκθεσή σας σε μια ποικιλία μικροοργανισμών που δεν συναντάτε συνήθως.
Ανεξάρτητα όμως από τον προορισμό, το ενδεχόμενο εκδήλωσης οξείας διάρροιας ή ταξιδιωτικής διάρροιας, όπως ονομάζεται συχνότερα, ως αποτέλεσμα των παραγόντων που αναφέρθηκαν, παραμένει υψηλό.
 
Για να αποφύγετε την πιθανότητα να περάσετε μέρος των διακοπών, με διάρροια που συνοδεύεται από κοιλιακές κράμπες, ναυτία και έμετο, πυρετό, κόπωση και για να χαρείτε αμέριμνοι το ταξίδι σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε στο ταξιδιωτικό σας φαρμακείο το LactotuneTM Stop, ένα νέο και καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά βακτήρια και μαγνήσιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας και των συμπτωμάτων που την συνοδεύουν.
 
Αντιμετωπίζει ταχύτατα σε 2 με 3 ώρες από την πρώτη λήψη, την οξεία διάρροια (είτε πρόκειται για βακτηριακή είτε για ιογενή ) και με φυσικό τρόπο αποτοξινώνει το έντερο και αδρανοποιεί ευρύ φάσμα παθογόνων, χωρίς τις ενδεχόμενες παρενέργειες που έχουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα και επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Για πρόληψη, στην περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας ή της Νοτίου Αμερικής, που έχουν πολύ αυξημένα ποσοστά εκδήλωσης ταξιδιωτικής διάρροιας, ξεκινήστε να λαμβάνετε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα, 4 μέρες πριν το ταξίδι σας και συνεχίστε με την ίδια δοσολογία όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
 
Το Lactotune Stop λόγω της τεχνολογίας παρασκευής του δεν διατηρείται στο ψυγείο.
 
Σύσταση:
Saccharomyces boulardii 2,5 δις. cfu/ κάψουλα
L. Acidophilus 2,4 δις. cfu/κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
L. Casei ,2 δις. cfu/ κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
S. Thermophilus 0,4 δις. cfu/ κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
Μαγνήσιο


 
Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου
47 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.72€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7.74€
4.72€