ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
“Αρνητικοί πόλοι έλξης” μιας γυναίκας

“Αρνητικοί πόλοι έλξης” μιας γυναίκας

 Συχνά ακούμε ότι οι άνδρες δεν θέλουν “αυτό” ή “εκείνο” σε μια γυναίκα, κάτι που δεν τους αρέσει, δηλαδή κάτι που δεν βρίσκουν ελκυστικό. Διαβάσαμε λοιπόν και βρήκαμε τα “αρνητικά αυτά σημεία μιας γυναίκας και τα μοιραζόμαστε μαζί σου...!

 

  1. Ανασφάλεια: Οι άντρες συχνά αποθαρρύνονται από γυναίκες που αναζητούν συνεχώς επικύρωση και επιβεβαίωση. Η ανασφάλεια μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως ζήλια και κτητικότητα, κάτι που μπορεί να είναι το σημάδι για οπισθοχώρηση (!) για έναν άντρα!
  2. Γκρίνια: Το να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τις πράξεις ή τις αποφάσεις ενός άντρα μπορεί να τον εξαντλήσουν και να τον κάνουν να αισθάνεται ότι δεν τον εκτιμούν. Οι άντρες προτιμούν να είναι με κάποιον που είναι υποστηρικτικός και συμπαραστάτης τους, ακόμα και καθ΄υπερβολήν ίσως, παρά να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που τους “κριτικάρει” και άδικα (κατά τη γνώμη τους) πολλές φορές.
  3. Υλισμός: Οι άντρες δεν συμπαθούν τις γυναίκες που επικεντρώνονται αποκλειστικά στα υλικά αγαθά και την κατανάλωσή τους. Αν και είναι φυσικό να θέλεις ωραία πράγματα, το διαρκές κυνήγι του υλικού πλούτου μπορεί να είναι μία σημαντική αρνητική ένδειξη γι’ αυτούς. Και προσοχή, εκτός αν ο άντρας αποτελεί εξαίρεση μην τον τραβάς μαζί σου όταν ψωνίζεις τα ρούχα και τα παπούτσια σου. Καλύτερα να μην ξέρει...!
  4. Ανεντιμότητα: Η εμπιστοσύνη είναι μια κρίσιμη πτυχή κάθε σχέσης και οι άνδρες εκτιμούν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Το συνεχές ψέμα και η εξαπάτηση μπορούν να καταστρέψουν την εμπιστοσύνη και να κάνουν τους άνδρες να χάσουν το ενδιαφέρον τους για μια γυναίκα.
  5. “Drama queen” : Οι άντρες γενικά προτιμούν μια ζωή χωρίς δράματα και δεν θέλουν να μπλέκονται συνεχώς σε καβγάδες και συγκρούσεις.
  6. Εξάρτηση: Οι άντρες εκτιμούν την ανεξαρτησία τους και δεν θέλουν να αισθάνονται ότι είναι υπεύθυνοι για την ευτυχία κάποιου άλλου. Οι γυναίκες που είναι υπερβολικά εξαρτημένες και προσκολλημένες σε αυτούς μπορεί να τους διώξουν μακριά με το “καλημέρα”!
  7. Έλλειψη φιλοδοξίας: Οι άντρες έλκονται από γυναίκες που έχουν στόχους και φιλοδοξίες στη ζωή. Η έλλειψη ορμής και φιλοδοξίας μπορεί να μην είναι ελκυστική για τους άνδρες που αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους υποστηρίζει και θα τους προκαλεί για κάτι καλύτερο.
  8. Ο έλεγχος: Οι άντρες εκτιμούν την ελευθερία τους και δεν θέλουν να νιώθουν ότι ελέγχονται ή χειραγωγούνται από τη σύντροφό τους. Οι γυναίκες που προσπαθούν να ελέγξουν κάθε πτυχή της ζωής ενός άνδρα είναι μάλλον κάτι από το οποίο θα θέλουν να απομακρυνθούν τρέχοντας.
  9. Έλλειψη επικοινωνίας: Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία σε μια σχέση είναι κάτι που αρέσει στους άντρες. Οι γυναίκες που είναι κλειστές και δεν εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μπορούν να κάνουν τους άνδρες να αισθάνονται αποκομμένοι και αποκομμένοι από εκείνες.
  10. Έλλειψη αυτοπεποίθησης: Οι άνδρες έλκονται από γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Οι γυναίκες που αναζητούν συνεχώς επιβεβαίωση και επικύρωση όχι μόνο δεν είναι ελκυστικές για τους άντρες, αλλά αποτελούν “βάρος” γι΄αυτούς.
  11. To υπερβολικό μακιγιάζ: Οι γυναίκες είναι απόλυτα εξοικειωμένες με το μακιγιάζ, όχι όμως και οι άντρες που δεν θέλουν να ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό!
  12. Η πρόκληση ζήλιας: Για κανέναν άνθρωπο δεν είναι ωραίο να νοιώθει ζήλια για το αγαπημένο του πρόσωπο, όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα “ιδιωτικής πρωτοβουλίας”. Στην πλειοψηφία τους, οι άντρες ειδικότερα, θέλουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μιας γυναίκας και να νοιώθουν ασφαλείς απέναντι σε κάποιον πιθανό αντίζηλο, στο πλάϊ της.

 

Σημείωση: Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις!