ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Φλεγμονώδεις Ρευματικές Παθήσεις και η  στοχευμένη διαιτητική διαχείριση τους

Φλεγμονώδεις Ρευματικές Παθήσεις και η  στοχευμένη διαιτητική διαχείριση τους

Οι φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η οστεοαρθρίτιδα και ο λύκος, χαρακτηρίζονται από φλεγμονή των αρθρώσεων και των γύρω ιστών, που οδηγεί σε πόνο, δυσκαμψία και συχνά σημαντική αναπηρία. Η διαχείριση αυτών των καταστάσεων απαιτεί συχνά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένων φαρμακολογικών θεραπειών, φυσικοθεραπείας και διατροφικής υποστήριξης.

Βασικά συστατικά στη διαιτητική διαχείριση των ρευματικών παθήσεων και οι ρόλοι τους

  1. Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
  • Μηχανισμός : Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα τα EPA και DHA, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Λειτουργούν μειώνοντας την παραγωγή ουσιών και ενζύμων που οδηγούν σε φλεγμονή.
  • Επίδραση : Μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπληρώματα ωμέγα-3 μπορούν να μειώσουν τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις σε ρευματικές παθήσεις.
  1. Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη
  • Μηχανισμός : Αυτά τα συστατικά είναι δομικά στοιχεία του χόνδρου. Βοηθούν στην πρόληψη της διάσπασης του χόνδρου και μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου.
  • Επίδραση : Η έρευνα δείχνει ότι ο συνδυασμός γλυκοζαμίνης και θειικής χονδροϊτίνης μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο, να βελτιώσει την κινητικότητα των αρθρώσεων και να επιβραδύνει την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας.
  1. MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)
  • Μηχανισμός : Το MSM είναι μια ένωση που περιέχει θείο και έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Μπορεί να μειώσει τον πόνο και το πρήξιμο στις αρθρώσεις.
  • Αντίκτυπος : Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση MSM μπορεί να μειώσει σημαντικά τον πόνο και τη σωματική αναπηρία στην οστεοαρθρίτιδα.
  1. Κουρκουμάς (κουρκουμίνη)
  • Μηχανισμός : Η κουρκουμίνη, το ενεργό συστατικό του κουρκουμά, έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αναστέλλει βασικά μόρια που εμπλέκονται στη φλεγμονή.
  • Επίδραση : Μελέτες δείχνουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, συμπεριλαμβανομένου του πόνου και της φλεγμονής, μερικές φορές όντας τόσο αποτελεσματική όσο ορισμένα αντιφλεγμονώδη φάρμακα.
  1. Boswellia Serrata
  • Μηχανισμός : Τα οξέα Boswellia έχουν αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Αναστέλλουν τα προφλεγμονώδη ένζυμα και τις κυτοκίνες.
  • Επίδραση : Η έρευνα υποστηρίζει τη χρήση του εκχυλίσματος Boswellia για τη μείωση του πόνου στις αρθρώσεις και τη βελτίωση της λειτουργίας σε καταστάσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Σημασία στα συμπληρώματα

Η συμπερίληψη αυτών των συστατικών σε συμπληρώματα διατροφής, ιδιαίτερα σε μια συνεργιστική φόρμουλα σε τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς όπως το Arthroflam Forte, παρέχει πολλά οφέλη:

  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη : Ο συνδυασμός αντιμετωπίζει διάφορες οδούς που εμπλέκονται στη φλεγμονή και τον πόνο, προσφέροντας μια προσέγγιση πολλαπλών στόχων.
  • Ενισχυμένη βιοδιαθεσιμότητα : Τα FSMP έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι τα ενεργά συστατικά τους απορροφώνται και χρησιμοποιούνται εύκολα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους.
  • Ασφάλεια και συμμόρφωση : Τα FSMP όπως το Arthroflam Forte υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, διασφαλίζοντας την ασφάλειά τους για μακροχρόνια χρήση.

Arthroflam Forte: Ένα στοχευμένο προϊόν FSMP στη διαιτητική διαχείριση των  φλεγμονωδών ρευματικών παθήσεων.

Ως FSMP, το Arthroflam Forte έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις απαιτήσεις διαιτητικής διαχείρισης ατόμων που πάσχουν από φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις. Η στοχευμένη προσέγγισή του στοχεύει:

  • Υποστήριξη παραδοσιακών θεραπειών : Συμπληρώνει τις φαρμακευτικές θεραπείες διαιτητικά , μειώνοντας πιθανώς την ανάγκη για υψηλότερες δόσεις φαρμάκων και τις σχετικές παρενέργειές τους.
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής : Με τη διαχείριση του πόνου και της φλεγμονής, μπορεί να ενισχύσει την κινητικότητα και την καθημερινή λειτουργία, βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα ζωής για άτομα με ρευματικές παθήσεις.

Με λίγα λόγια…

Η διαχείριση του πόνου και της φλεγμονής σε φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις απαιτεί μια ολιστική και πολύπλευρη προσέγγιση. Τα βασικά συστατικά των FSMPs όπως το Arthroflam Forte παίζουν κρίσιμους ρόλους σε αυτή τη διαχείριση, προσφέροντας στοχευμένη διαιτητική υποστήριξη παράλληλα με τις συμβατικές θεραπείες. Μέσω των συνδυασμένων αντιφλεγμονωδών, αναλγητικών και υποστηρικτικών δράσεων τους, αυτά τα συστατικά συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική που στοχεύει στη μείωση του πόνου, στη βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων επηρεάζονται από αυτές τις καταστάσεις. Η σύνθεση και η χρήση τέτοιων συμπληρωμάτων υπογραμμίζουν τη σημασία της επιστήμης της διατροφής στο ευρύτερο πλαίσιο διαχείρισης ασθενειών, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα στοχευμένων διατροφικών παρεμβάσεων για τη συμπλήρωση και την ενίσχυση των παραδοσιακών θεραπευτικών τρόπων.

 

217 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 21.67€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 43.33€
21.67€