ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
4+1 λόγοι για να παίρνετε βιταμίνη Ε το καλοκαίρι

4+1 λόγοι για να παίρνετε βιταμίνη Ε το καλοκαίρι

Η φυσική βιταμίνη Ε όπως η  Vitamin E 400 Ι.U. της Quest μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ας εξερευνήσουμε πώς η βιταμίνη Ε μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στην καθημερινή μας φροντίδα το καλοκαίρι.

1. Αντιοξειδωτική προστασία κατά της βλάβης από την ηλιακή ακτινοβολία:

Ένας από τους πιο κρίσιμους ρόλους της βιταμίνης Ε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η ικανότητά της να δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η παρατεταμένη έκθεση στις υπεριώδεις (UV) ακτίνες μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ελεύθερων ριζών στο δέρμα, προκαλώντας οξειδωτικό στρες και πιθανές βλάβες. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε συμβάλλουν στην εξουδετέρωση αυτών των επιβλαβών ελεύθερων ριζών, μειώνοντας τον κίνδυνο δερματικών βλαβών που προκαλούνται από τον ήλιο, όπως το ηλιακό έγκαυμα, η πρόωρη γήρανση και ο καρκίνος του δέρματος. Ο συνδυασμός αντηλιακού και συμπληρωμάτων βιταμίνης Ε μπορεί να παρέχει διπλή άμυνα κατά των δερματικών προβλημάτων που σχετίζονται με την υπεριώδη ακτινοβολία.

2. Ενυδάτωση του δέρματος και διατήρηση της υγρασίας:

Η καλοκαιρινή ζέστη μπορεί να προκαλέσει υπερβολική εφίδρωση και να οδηγήσει σε αφυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα μας ξηρό και θαμπό. Η βιταμίνη Ε βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, υποστηρίζοντας την ακεραιότητα του δερματικού φραγμού, αποτρέποντας την απώλεια νερού. Αυτή η δράση της μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος, ακόμη και σε ζεστές και ξηρές καιρικές συνθήκες.

3. Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος:
Το καλοκαίρι φέρνει επίσης εποχιακές προκλήσεις όπως αλλεργικές αντιδράσεις ή πιθανές λοιμώξεις. Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας το πιο δυνατό και ανταποκρινόμενο στις πιθανές απειλές. Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού από διάφορες λοιμώξεις, κάνοντας τις καλοκαιρινές σας ημέρες πιο ευχάριστες και ξέγνοιαστες.

4. Επισκευή του δέρματος και επούλωση πληγών:

Σε περίπτωση οποιουδήποτε καλοκαιρινού ατυχήματος, όπως μικροκοψίματα, εγκαύματα ή τσιμπήματα εντόμων, η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος και επούλωσης των πληγών. Οι αναγεννητικές της ιδιότητες μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της αποκατάστασης των ιστών και στην ελαχιστοποίηση των ουλών, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε γρήγορα στις καλοκαιρινές σας περιπέτειες.

5. Φροντίδα της υγείας των ματιών:

Η προστασία των ματιών σας από τις ακτίνες UV είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια των μερών με έντονο ήλιο. Η βιταμίνη Ε, μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για τα μάτια, όπως η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των ματιών. Η τακτική λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Ε συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καταρράκτη και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία, διατηρώντας καλή όραση ακόμη και κάτω από τον λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο.
 
Η επιλογή ενός ποιοτικού συμπληρώματος φυσικής μορφής βιταμίνης Ε στη θερινή σας ρουτίνα υγείας είναι μια σοφή επιλογή για να απολαύσετε την εποχή στο έπακρο, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευεξία σας. Από την προστασία του δέρματος από την ηλιακή βλάβη και την αποκατάστασή του, έως την υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και την διατήρηση της υγείας των ματιών, η βιταμίνη Ε προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Επιλέξτε την Vitamin E 400i.u., της Quest, μία φυσική βιταμίνη Ε που περιλαμβάνει μια ισορροπημένη αναλογία από άλφα, βήτα, γάμμα και δέλτα τοκοφερόλες που είναι η καλύτερη δυνατή μορφή για βέλτιστο αποτέλεσμα..

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin E 400i.u. της Quest παρέχει στον οργανισμό φυσική βιταμίνη Ε που περιλαμβάνει μια ισορροπημένη αναλογία από άλφα, βήτα, γάμμα και δέλτα τοκοφερόλες για βέλτιστο αποτέλεσμα..
Η βιταμίνη Ε, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον. Η καθημερινή λήψη βιταμίνης Ε από την τροφή είναι απαραίτητη διότι ο οργανισμός δεν μπορεί να τη συνθέσει.



Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 

Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc



189 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 18.87€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 31.99€
18.87€