ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: 3+1 βήματα για σωστή στοματική υγιεινή

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: 3+1 βήματα για σωστή στοματική υγιεινή

Σωστή στοματική υγιεινή για ένα «έξυπνο στόμα»  

 

Ένα όμορφο χαμόγελο σημαίνει πολλά περισσότερα από το αρχέγονο σήμα ευδαιμονίας. Η υγιεινή των δοντιών και του στόματος γενικότερα αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για κάθε άνθρωπο που αναζητά να είναι υγιής, βασική συνθήκη για να μπορεί να δείχνει και να είναι ευτυχισμένος. Όπως λοιπόν λέει το ρητό, ένα υγιές μυαλό οφείλει να λειτουργεί σε ένα υγιές σώμα, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι και το στόμα . Ένα υγιές στόμα αποτυπώνει την καλή υγεία μας συνολικά και αυτό είναι μία αρχή που οφείλουμε πάντα να θυμόμαστε. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ζούμε με ένα «έξυπνο στόμα». Να πάρουμε δηλαδή τις αποφάσεις εκείνες που θα φροντίσουν την στοματική υγεία τη δική μας, αλλά και των ανθρώπων γύρω μας. Η πρόληψη είναι το παν, όπως όμως και η αναγνώριση των διαφόρων στοματικών νοσημάτων, με την βοήθεια φυσικά των ειδικών.

3+1 βήματα για σωστή στοματική υγιεινή

  1. Ξεκινάμε με την κατάλληλη οδοντόπαστα, η οποία πρέπει να διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες μας.
    Άλλη οδοντόπαστα χρειάζεται το παιδί, άλλη ο ενήλικας, άλλη η έγκυος και άλλη ένας άνθρωπος που ακολουθεί ομοιοπαθητική, ή έχει προβλήματα ξηροστομίας, κακοσμίας, σακχαρώδη διαβήτη κλπ. Βεβαίως υπάρχουν και οι άνθρωποι που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο χαμόγελο και αυτοί σίγουρα θα προτιμήσουν μία λευκαντική οδοντόπαστα με ψήγματα χρυσού, ή μία black dental care οδοντόπαστα με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες.
  2. Το αμέσως επόμενο βήμα, είναι ένα καλό φθοριούχο στοματικό διάλυμα χωρίς οινόπνευμα, που θα ολοκληρώσει τον σωστό καθαρισμό.
  3. Τελος, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και στην επιλογή της οδοντόβουρτσας, η οποία όχι μόνο πρέπει να καθαρίζει σωστά και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα μας.
    Στο PharmacyDiscount θα βρείτε ειδικές εργονομικές οδοντόβουρτσες, οι οποίες εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος, με στρογγυλεμένες άκρες που προστατεύουν τα δόντια και τα ούλα.
  4. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια, το νήμα αλλά και ο καθαριστής της γλώσσας, αποτελούν σημαντικά εργαλεία για έναν πιο ολοκληρωμένο και γιατί όχι επαγγελματικό καθαρισμό.

To PharmacyDiscount προτείνει


Τα προϊόντα στοματικής υγείας της Intermed είναι κατάλληλα για την κάλυψη των αναγκών του στόματός σας.