ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Παρουσίαση MAYBELLINE


Η ιστορία της Maybelline χρονολογείται από το 1915, όταν η νεαρή Αμερικανίδα Mabel Williams δημιούργησε το δικό της μοναδικό καλλυντικό για τα μάτια.
Πολύ σύντομα, η μάσκαρα Maybelline έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού ομορφιάς των περισσοτέρων γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρεία διακοσμητικών καλλυντικών Maybelline κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες ομορφιάς και όχι μόνο στην Αμερική.

Τα προϊόντα μακιγιάζ Maybelline είναι πάντα δημιουργικά, μοντέρνα και προσιτά.
Εμπνευσμένα από τον αστικό τρόπο ζωής της Νέας Υόρκης και λόγω της καινοτομίας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, εγγυάται σε κάθε γυναίκα την εύκολη επιλογή από τον ευρύ κατάλογο της εταιρείας.
Σήμερα, η Maybelline μπορεί να είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της σε μόδες εβδομάδων σε όλο τον κόσμο, όπου μαζί με τους κορυφαίους σχεδιαστές ορίζει τις τάσεις της επόμενης σεζόν.
Δοκιμάστε τα εμπνευσμένα από τον αστικό τρόπο ζωής καλλυντικά Maybelline και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το πιο σύγχρονο κύμα του κόσμου της ομορφιάς.