ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Παρουσίαση FILLERINA


Μη επεμβατική τεχνολογία αναπλήρωσης του δέρματος

Η Fillerina είναι η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία χάρις στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία που βασίζεται στο πολύ χαμηλό μοριακό βάρος των δραστικών ουσιών. Αυτή είναι η θεμελιώδης συνθήκη που εξασφαλίζει τη στοχευμένη εισχώρησή τους στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη σε αυτήν ακριβώς την ελεγχόμενη εισχώρηση τα δραστικά συστατικά είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Η δερμοκαλλυντική αγωγή Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη.  Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στα διαφορετικά υαλουρονικά οξέα διαδερμικής τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν την απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

Οι μέθοδοι της αισθητικής ιατρικής ενέπνευσαν τα ελβετικά εργαστήρια της Labo, που διεξήγαγαν πολυετείς έρευνες για τη φυσιολογία του δέρματος και τις κατάλληλες μεθόδους απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο δέρμα, προκειμένω να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στη δημιουργία μιας μη ενέσιμης αγωγής εντατικής δράσης filler. Ειδικότερα το υαλουρονικό είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα, καθώς δημιουργεί αποθέματα νερού ενισχύοντας τη διαρκή ενυδάτωση, είναι βασικό συστατικό στήριξης του δέρματος και ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Η συστηματική απώλεια του υαλουρονικού οξέος δημιουργεί χαλάρωση, ρυτίδες και απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας.

Οι έρευνες για τη δημιουργία της σύνθεσης Fillerina διήρκησαν από το 2007 μέχρι το 2012, οπότε και κυκλοφόρησε η αγωγή Fillerina Face Treatment με το σύμπλεγμα των 6 υαλουρονικών οξέων. Η Labo, με πρωτοποριακές ερευνητικές μεθόδους, πέτυχε πολύ σημαντικά αποτελέσματα «διασπώντας» τα πιο μεγάλα μόρια υαλουρονικού οξέος σε πολύ μικρότερα εξασφαλίζοντας την απορρόφηση τους σε επιδερμίδα και δερμίδα και διασφαλίζοντας έτσι την πραγματική τους αποτελεσματικότητα βάσει in vivo και ex vivo κλινικών μελετών. Λόγω των ποικίλων μοριακών βαρών και μεγεθών τους, εισχωρούν αποτελεσματικά στην διαστρωμάτωση του δέρματος, και έτσι επιτρέπουν  την αναπλήρωση των ιστών και την βελτίωση του όγκου τους.

Η έρευνα συνεχίζεται από τότε προκειμένω να εξασφαλιστούν, με την εξέλιξη της σύνθεσης ακόμη μεγαλύτερα, πιο ορατά και με μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματα. Η νέα ενισχυμένη σύνθεση Fillerina 12HA περιέχει 12 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους για δράση γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών καθώς και 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης χαμηλού μοριακού βάρους για ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και είναι κατοχυρωμένη με 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 Η Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση αναπλήρωσης και σύσφιξης του δέρματος. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, και αναδεικνύει τη φυσική ανατομία του προσώπου. Η εφαρμογή του Fillerina filler gel γίνεται εξωτερικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά και τα χείλη με το ειδικό απλικατέρ.  Είναι ένα πρόγραμμα αγωγής 15 ημερών με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι και προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για όλα τα σημεία του προσώπου και το λαιμό.