ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Παρουσίαση A.VOGEL


Τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο Ελβετικά προϊόντα φυτοθεραπείας


Γιατί τα προϊόντα A.Vogel είναι τόσο ξεχωριστά

  • Τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο Ελβετικά προϊόντα φυτοθεραπείας, παράγονται από φρέσκα βότανα 100% βιολογικής καλλιέργειας (τα φρέσκα βότανα έχουν 3πλάσια αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα αποξηραμένα).
  • Το τελικό προϊόν παράγεται εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή των βοτάνων.
  • Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται ολόκληρο το φυτό (ολιστική τιτλοδότηση).
  • Θεραπευτική δράση αποδεδειγμένη με κλινικές μελέτες στο τελικό προϊόν και όχι μόνο στη δραστική του ουσία.
  • Ο A.Vogel χρησιμοποιούσε τα βότανα σε μορφή βάμματος όποτε αυτό ήταν δυνατό. Είχε παρατηρήσει ότι η θεραπευτική τους δράση ήταν πολύ ισχυρότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες φαρμακοτεχνικές μορφές καθώς η απορρόφηση και η βιοδιαθεσιμότητά τους ήταν ταχύτερη και σημαντικά αποτελεσματικότερη.
  • Κατά των δοκιμών σε ζώα

Γιατί τα φρέσκα βότανα είναι ασύγκριτα

Ο ιατρός Alfred Vogel συμπέρανε ότι η χρήση φρέσκων βοτάνων για την παρασκευή των φυτοθεραπευτικών του ιαμάτων παρουσίαζε ασύγκριτα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα σε σχέση με τα αποξηραμένα βότανα (A.Vogel hypothesis).
Η συγκομιδή των φρέσκων βοτάνων από τις βιολογικές καλλιέργειες της A.Vogel στις Ελβετικές Άλπεις πραγματοποιείται την κατάλληλη εποχή. Στη συνέχεια και εντός 24 ωρών αρχίζει η παραγωγή των τελικών προϊόντων.
Με την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας αποδείχθηκε ότι τα φρέσκα βότανα παρουσιάζουν σχεδόν τριπλάσια αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα αποξηραμένα.