ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
3+1 must-have προϊόντα για τα πόδια σου!

3+1 must-have προϊόντα για τα πόδια σου!

Έτοιμοι για σύντομες αποδράσεις ή για καλοκαιρινές διακοπές ; Η διάθεση σίγουρα είναι έντονη για κολύμπι σε μαγευτικά νερά, ατελείωτα παιχνίδια στην άμμο και …για σεργιάνι σε γραφικά σοκάκια!

Κι επειδή για όλα αυτά στις καλοκαιρινές διακοπές χρειάζεσαι ξεκούραστα & φροντισμένα πόδια, επιλέξαμε τα 3+1 must-have Podia προϊόντα για την περιποίηση των ποδιών σου το καλοκαίρι.

#1 Φυσικό σαπούνι καθαρισμού & απολέπισης

Ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό, ενώ παράλληλα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εξαλείφει τις ήπιες σκληρύνσεις.

Απολαμβάνεις το ντουζ και χρησιμοποιείς το ειδικό σαπούνι για τα πόδια, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην πτέρνα και στα πιο σκληρά σημεία του πέλματος. Με τον απαλό αφρό που δημιουργείται προσφέρεις ένα σύντομο, χαλαρωτικό μασάζ στον εαυτό σου, με κινήσεις στο πέλμα και ανάμεσα στα δάχτυλα. Την αξίζεις αυτή τη στιγμή! Άλλωστε σου χαρίζει ευεξία για το υπόλοιπο της μέρας. Μετά τη χρήση, τοποθέτησε το σαπούνι σου στην πρακτική θήκη που θα βρεις μέσα στη συσκευασία, η οποία του επιτρέπει να στεγνώνει γρήγορα και ομοιόμορφα, χωρίς να κατακρατά υπολείμματα υγρασίας που μπορούν να αλλοιώσουν τη δομή του.

Μην ξεχάσεις να το βάλεις στη βαλίτσα σου!

#2 Εντατικός ορός ενδυνάμωσης νυχιών

Ο Ορός είναι ιδανικός για Base coat, ώστε να τοποθετείς ομοιόμορφα το αγαπημένο σου χρώμα, αλλά και για Top coat.

Θέλεις τα νύχια σου να είναι φροντισμένα και γερά, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια. Ο Ορός της Podia είναι η “πινελιά” που χρειάζεσαι! Η σύνθεσή του Ορού  είναι εμπλουτισμένη με Κερατίνη και Αργινίνη για ενδυνάμωση και με Tea-tree oil, που έχει αντιμυκητιασική δράση. Προστατεύει από κιτρίνισμα και κηλίδες, ενώ ενισχύει τη φυσική επιμήκυνση. Με τεχνολογία μικροσφαιριδίων, ώστε τα δραστικά συστατικά του να απελευθερώνονται συνεχώς, για αποτελέσματα που διαρκούν. Και το καλύτερο;

Στεγνώνει σε δευτερόλεπτα!

#3 Πούδρα διπλής προστασίας από ιδρώτα & κακοσμία

Με αναζωογονητικό άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Η πούδρα προσφέρει προστασία κατά της έντονης εφίδρωσης και της κακοσμίας, χάρη στην προηγμένη (χωρίς άλατα αλουμινίου) της σύσταση, η οποία άλλωστε έχει λάβει και βραβείο!  Σε πρακτική συσκευασία, με “έξυπνο” καπάκι, για να μπορεί να ταξιδέψει μαζί σου με ασφάλεια. Είναι κατάλληλη για να τη χρησιμοποιήσεις στα πόδια, τις κάλτσες και τα παπούτσια σου, δίχως να αφήνει υπολείμματα! Εμπιστεύσου τη.

…και τέλος

# 4 Ράσπα διπλής όψης

Από ξύλο οξιάς και με επίστρωση κορουνδίου, που σου προσφέρει επαγγελματική περιποίηση!

Με εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη και άνετη χρήση, η επαγγελματική Ράσπα της Podia έχει δύο επιφάνειες διαφορετικής τραχύτητας, μία για την απομάκρυνση των σκληρύνσεων σε πτέρνα και μετατάρσιο και μία για λείανση της επιδερμίδας. Και δεν σταματάει εδώ η επαγγελματική φροντίδα: κατασκευάζεται με τεχνολογία Sanitized, που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και οσμών, ενώ η επίστρωση με κορούνδιο (το δεύτερο σκληρότερο υλικό μετά το διαμάντι) επαυξάνει την αποτελεσματικότητά της, αλλά και την αντοχή της στο χρόνο και τη χρήση. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση FSC για υπεύθυνη διαχείριση δασών και ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.

Καλές καλοκαιρινές εξορμήσεις 2023!



Ζήσε τη ζωή σου #
meTaPodia και άσε τη φροντίδα τους σε εμάς!


Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc



159 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.93€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 27.48€
15.93€
73 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 7.30€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12.59€
7.30€
65 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.53€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 11.25€
6.53€
32 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 3.23€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5.56€
3.23€