ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ταξιδέψτε με ασφάλεια και χαρείτε τη φύση για ένα ξέγνοιαστο Πάσχα!

Ταξιδέψτε με ασφάλεια και χαρείτε τη φύση για ένα ξέγνοιαστο Πάσχα!

Προστατευτείτε από ιούς και αλλεργίες για ένα ξέγνοιαστο Πάσχα

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις πασχαλινές διακοπές και πολλοί από εμάς θα ταξιδέψουμε, θα συναντήσουμε φίλους και συγγενείς και θα συγχρωτιστούμε με πολύ κόσμο. Και ενώ η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζει να είναι απρόβλεπτη, οι συνεχείς καιρικές μεταβολές αλλά και οι εποχιακές αλλεργίες κάνουν ακόμα πιο επιβεβλημένη την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, έτσι ώστε τίποτα να μην χαλάσει τις διακοπές μας.

 

Το PharmacyDiscount προτείνει

Για όσους ψάχνουν την απόλυτη λύση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους, το Immune Biotix αποτελεί την ιδανική πρόταση. Περιέχει βήτα 1-3, 1-6 γλυκάνες, σκόρδο, προβιοτικά, ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό και βιταμίνη D, έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, ο χαλκός και η βιταμίνη D συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση. Τα προβιοτικά εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Το Immune Biotix είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ενισχύσουν δραστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα, να προστατευθούν από ιούς, αλλά και από αλλεργίες. Μπορεί να προσφέρει σημαντική υποστήριξη ακόμα και στους πιο φιλάσθενους οργανισμούς, στα άτομα που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να αρρωστήσουν και σε περιόδους έξαρσης των ιώσεων.


Δώστε λοιπόν στον οργανισμό σας τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται για δυνατό ανοσοποιητικό και απαλλαγείτε από τον κίνδυνο ιώσεων και την ταλαιπωρία των εποχιακών αλλεργιών.

Βρείτε τα στο pharmacydiscount.gr!

 

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!

Άρης Πασχαλίδης

Φαρμακοποιός, Msc