ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ταΐστε με φυσικό τρόπο τον τετράποδο φίλο σας!

Ταΐστε με φυσικό τρόπο τον τετράποδο φίλο σας!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν φυσικούς τρόπους διατροφής για να κρατήσουν τα ζωάκια τους σε φόρμα και υγιή αφού συνειδητοποιούν ότι η καλή υγεία του σκύλου ή της γάτας τους ξεκινά από την καλή διατροφή, βοηθώντας τους να είναι καλά και να έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρακάτω σας προτείνουμε 3 καταπληκτικά φυτικά συμπληρώματα , κατάλληλα για τον σκύλο ή την γάτα, από την ηλικία των 3 μηνών και πάνω.

 

1. Συμπλήρωμα D-Dog Superfood Beta

 Περιέχουν μερικές από τις πιο θρεπτικές πράσινες «υπερτροφές» που διατίθενται (Σπιρουλίνα, Χλωρέλλα), λιναρόσπορο, πράσινη άργιλο, αρακά, μαγιά ζυθοποιίας (πλούσια πηγή βιταμινών και μετάλλων για κατοικίδια ζώα όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σελήνιο), άργιλο μοντμοριλλονίτη, προβιοτικό καταχωρημένο στην ΕΕ, μηδική και τσουκνίδα για να βοηθήσουν τους αγαπημένους μας φίλους να παραμείνουν δραστήριοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

To προϊόν βοηθάει στον καθαρισμό εσωτερικά του σώματος των κατοικίδιων ζώων από τοξίνες και ακαθαρσίες, προάγουν τη γαστρεντερική υγεία και βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισής τους και της συνολικής υγείας, ζωτικότητας και ευημερίας. Καλύπτουν τυχόν διατροφικές ελλείψεις και διατηρήσουν μια υγιή πέψη.

  • έχει φυτικές ίνες για καλή πέψη,
  • αντιοξειδωτικά με τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες για την προαγωγή της υγείας,
  • β-καροτένιο για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή μάτια και ζωντανά χρώματα τριχώματος,
  • νουκλεϊνικά οξέα για να βοηθήσουν τα κύτταρα να επισκευαστούν και να αναγεννηθούν, προωθώντας παράλληλα τη συνολική ευεξία,
  • ένζυμα για υγιή μεταβολισμό,
  • ωμέγα 3 και ωμέγα 6 για υγιές δέρμα και τρίχωμα,
  • ένα καταχωρημένο στην ΕΕ στέλεχος προβιοτικών βακτηρίων για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας των βακτηρίων του εντέρου,
  • άργιλος μοντμοριλλονίτη, πηγή 67 μετάλλων, για την απομάκρυνση των τοξινών, τη βελτίωση της πέψης (συσφικτικά κόπρανα, καταπραϋντικό ευαίσθητο έντερο) και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση της καλής υγείας,
  • φυσικές βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξη της καλής υγείας,
  • απαραίτητα λιπαρά οξέα για την προώθηση της φυσιολογικής ανάπτυξης οργάνων, και
  • πρωτεΐνη για υψηλή ενέργεια,
  • Χλωροφύλλη, ένα φυσικό αποτοξινωτικό που βοηθά στη φρεσκάδα της αναπνοής και καθαρίζει φυσικά το σώμα από ακαθαρσίες.

 

Αποτελέσματα,  Διατηρεί/ενισχύει ένα λείο, λαμπερό τρίχωμα, Βοηθά το ξηρό λεπιοειδές, Ενισχύει την χρωματισμό του δέρματος, Προάγει την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, Υποστηρίζει την υγεία των οστών, των αρθρώσεων και των συνδέσμων, Προάγει την συνολική καλή υγεία και ευεξία

 

2. Συμπλήρωμα D-Dog Joints & Bones      

 Υποστηρίζει/συντηρεί τη δομή των αρθρώσεων και των οστών,  βοηθάει στην ανακούφιση των αρθρώσεων και ηρεμεί τις άκαμπτες αρθρώσεις, βοηθάει την μετεγχειρητική ανάρρωση των αρθρώσεων και την κινητικότητα του κατοικίδιου.

Χορηγείτε είτε προληπτικά,  για την ενδυνάμωση των οστών και των αρθρώσεων, είτε ως αντιμετώπιση σχετικής δυσκολίας

 

3. Συμπλήρωμα Itchy skin

Το Itchy Skin Complex είναι ένα ισχυρό φυσικό βοήθημα για την φαγούρα στο δέρμα, εποχιακό ερεθισμό, τριχόπτωση, κάλυψη κενών της τρίχας, αποκατάσταση ερυθρότητας. Βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και του τριχώματος και στη μείωση του κνησμού/φαγούρας. 

Η έξυπνη φόρμουλά του, πλούσια σε πεπτίδια ψαριών (αμινοξέα που προάγουν το υγιές δέρμα και τρίχα), ο άγριος πανσές και η αλογοουρά αναγνωρίζονται ως ευεργετικά για την υποστήριξη του κυκλοφορικού συστήματος και την σωστή ροή αίματος,  προάγουν το υγιές δέρμα και τρίχωμα. Πλούσιο σε βιοτίνη και ψευδάργυρο, το Itchy Skin Complex βοηθά στην ενδυνάμωση  αδύναμων και εύθραυστων νυχιών και την αναγέννηση των κυττάρων.

 

Επίσης περιέχει

-πικραλίδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση τοξινών και ακαθαρσιών από το δέρμα,

-φύκια, που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ιώδιο, για να βοηθήσει στη γενική κατάσταση του δέρματος και να παρέχει διατροφική υποστήριξη για το δέρμα και το τρίχωμα,

-το μαγγάνιο, το σκόρδο με τα αντιοξειδωτικά, και καταπραϋντικες  ιδιότητες για το δέρμα,

-την τσουκνίδα (έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στους ερεθισμούς του δέρματος) και το γαϊδουράγκαθο που  περιέχει δραστικές ενώσεις που βοηθούν να καταπραΰνουν και να ηρεμήσουν το φαγούρα του δέρματος και τον εποχιακό ερεθισμό.

 

Αποτελεσματα: Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και της υγείας του τριχώματος, Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα από τον κνησμό και από εποχιακούς ερεθισμούς, Αποτρέπει το ξύσιμο λόγω κνησμού, βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας

 

Ποιες είναι οι ανάγκες του τετράποδου φίλου μου?

 

 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΣΤΟΧΟΣ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 

Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να πάρω επιπλέον θρεπτικές ουσίες μαζί με την τροφή μου

Superfood beta

 

Είμαι πολύ δραστήριος

Superfood beta

 

Είμαι προχωρημένος σε ηλικία

Superfood Beta

 

Δεν έχω όρεξη

Superfood beta

 

Έχω κακή αναπνοή

Superfood beta

 

Έχω πρόβλημα στην πλάτη

Joints & bones

 

Ενίσχυση χόνδρου και αρθρώσεων

Joints and bones

 

Θέλω να βελτιώσω το τρίχωμά μου

Superfood beta ή itchy skin

 

Θέλω να βελτιώσω το δέρμα μου

Superfood Beta ή Itchy Skin Complex

 

Θέλω να κανω αποτοξινωση

Superfood beta

 

Θέλω να βελτιώσω την λειτουργία του εντέρου/ την πέψη

Superfood beta

 

Έχω ξηρό δέρμα και νιφάδες

Superfood beta

 

Θέλω να σήκωσω τα αυτιά

Joints & Bones

 

Θέλω να βελτιώσω την κατάσταση του αγκώνα

Joints & Βones

 

Θέλω να έχω ενέργεια

Superfood beta

 

Έχω κνησμό

Itchy skin ή Superfood Beta

 

Έχω δυσκαμψια στις αρθρώσεις και πόνο στους συνδέσμους

Joints & bones

 

Θέλω να βελτιώσω την κατάσταση των νυχιών

Itchy skin

 

Θέλω να βελτιώσω τον κακό χρωματισμό της τρίχας

Superfood Beta

 

Θέλω να επανέλθω γρηγορότερα μετά από χειρουργική επέμβαση

Joints and Bones

 

 

Οδηγίες χρήσης: Οι κόκκοι χορηγούνται καθημερινά είτε ολόκληροι είτε αναμεμιγμένοι στην συνηθισμένη τροφή για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες (αρκετές φορές κατά την διάρκεια του έτους) ή καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, ½ κουταλάκι ανά 5kg του σωματικού βάρους ανά ημέρα.

Συστατικά (D-Dog Superfood Beta) : Ξηροί ζαχαρομύκητες (ζυθοζύμες), φύκος, λαμινάρια, θαλάσσια φύκη (ascophyllum nodosum), σπιρουλίνα, χλωρέλλα, μπιζέλι, αφυδατωμένα καρότα, ασφεστούχα θαλάσσια φύκη (lithothamnium clacareum), λινέλαιο, λάδι κοκοφοίνικα (λάδι κοπρά), πρωτεϊνες (πατάτας), χλωριούχο μαγνήσιο, ανθρακικό νάτριο, πεπτίδες ψαριών, τζίνσενγκ, πικραλίδα, τσουκνίδα, αγκινάρα, γαιδουράγκαθο, σολιδάγο, οξαγκαθιά, εκουίζετο, κράταιγος, ακανθώδης ονωνίς, μαυροράπανο, φουμαριά, μπολντό, φραγκοστάφυλο, ορθοσίφωνο, πρόπολις, φυτικός άνθρακας. Πρόσθετα (ανά kg): λεκιθίνη κραμβελαίου (Ε322), θειικό ασβέστιο (Ε516), διοξείδιο πυριτίου (Ε551), μοντμοριλλονίτης (Ε558), Enterococcus faecium προβιοτικό στέλεχος εγκεκριμένο από ΕΕ (Ε1707): 100mg.

Συστατικά D-Dog Joints & Bones: Θειική χοντροϊτίνη 6,600mg/kg, θειική γλυκοζαμίνη 13,000mg/kg, υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο 6,600mg/kg, ασφεστούχα θαλάσσια φύκη (lithothamnium clacareum), ξηροί ζαχαρομύκητες (ζυθοζύμες), φυτικός άνθρακας, κριθάρι, πεπτίδες ψαριών, κέλυφος στρειδιού, θαλάσσια φύκη, θειικό μαγνήσιο, άνθη θείου, χρυσάνθεμο (chrysanthellum americanum), εκουίζετο, αρπαγόφυτο, φραγκοστάφυλο, τσουκνίδα, conyza canadensis, φιλιπέδουλα, κουρκουμάς, ουνγκάρια, πιπερόριζα, πικραλίδα, αγκινάρα, γαιδουράγκαθο, σολιδάγο, οξαγκαθιά, κράταιγος, ακανθώδης ονωνίς, μαυροράπανο, μπολντό, φουμαριά, ορθοσίφωνο, θυμάρι, δεντρολίβανο, πιπερίνη μαύρου πιπεριού. Πρόσθετα(ανά kg): μαγγάνιο (Ε5): 1,500mg, βασικό ανθρακικό κοβάλτιο, μονοένυδρο (Ε3): 250mg, βιταμίνες Β1-Β2-Β6-Β12, ινοσιτόλη, παντοθενικό οξύ, χολίνη, DL-μεθειονίνη (3.1.1), λυσίνη (3.2.3), βηταΐνη, σορβιτόλη (Ε420), οξείδιο του σιδήρου (Ε1), μοντμοριλλονίτης (E558), αργινίνη (3c3.6.1), σεληνώδες νάτριο (E8) 27mg.

Συστατικά Itchy skin: Aσφεστούχα θαλάσσια φύκη (lithothamnium clacareum), ξηροί ζαχαρομύκητες (ζυθοζύμες), φυτικός άνθρακας, χλωριούχο μαγνήσιο, πεπτίδες ψαριών, κοσκινισμένο μανιόκα, θειικό νάτριο, θαλάσσια φύκη, τσουκνίδα, αρπαγόφυτο, γλυκόριζα, άγριος πανσές, εκουίζετο, φουμαριά, φτέρη, σκόρδο, χηνοπόδιο, ράμνος (rhamnus frangula), χαμομήλι (matricaria), κανέλα, κολοκύθα, ραβέντι, θηρανθεμίς, θαλάσσιο φύκι (alsidium helminthochorton), σαντολίνα, αρτεμισία, γεντιανή, αγριοκύμινο, κουρκουμάς, πικραλίδα, αγκινάρα, γαιδουράγκαθο, σολιδάγο, οξαγκαθιά, κράταιγος, ακανθώδης ονωνίς, μαυροράπανο, μπολντό, φραγκοστάφυλο. Πρόσθετα(ανά kg): ψευδάργυρος (Ε6): 1,500mg, μαγνήσιο (Ε5): 1,300mg, βιταμίνη Η2: 200mg, DL- μεθειονίνη (3.1.1): 13,000mg. Οδηγίες χρήσης: Κατάλληλο για γάτες και σκύλους, κουτάβια και γατάκια άνω των 3 μηνών.


 

Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc

246 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 24.56€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.85€
24.56€
269 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 26.89€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 28.31€
26.89€
246 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 24.56€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.85€
24.56€