ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Σνακ Επιβράβευσης για τον Σκύλο σου

Σνακ Επιβράβευσης για τον Σκύλο σου

Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι η θετική προσέγγιση (κατά την άσκηση ή την εκπαίδευση), παρακινεί τους σκύλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με μια νόστιμη ανταμοιβή, θα έχετε καλύτερα και πιο διασκεδαστικά αποτελέσματα. Κατά την εκπαίδευση ενός κουταβιού ή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία σκύλου μπορείτε να επιλέξετε μια απολαυστική αλλά και υγιεινή ανταμοιβή για να επιβραβεύσετε και να ευχαριστήσετε το σκύλο σας. Τα αγαπημένα του παιχνίδια θα γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικά με αυτά τα εύγευστα σνακ.

Ακόμη κι αν δεν σας αρέσουν τα παιχνίδια, το FarmFood Trainers αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για να τραβήξετε την προσοχή του σκύλου σας στη βόλτα. Το FarmFood Trainers είναι απολαυστικό και υγιεινό για το σκύλο σας, χωρίς να περιέχει πρόσθετα.

Το FarmFood Trainers είναι μικρές, σκληρές και πολύ νόστιμες κροκέτες αφυδατωμένης καρδιάς ([βοδινού]) / ([ελαφιού]). Μπορείτε εύκολα να φυλάξετε μερικά κομμάτια σε ένα σακουλάκι στην τσέπη του μπουφάν ή του παντελονιού σας, χωρίς αυτά να θρυμματιστούν ή να λιώσουν.




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Αμαλία Κατσούρα

283 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 28.30€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 41.62€
28.30€
87 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.74€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12.86€
8.74€