ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πώς επηρεάζει η ορθοστασία το σώμα μας; Οφέλη, προβλήματα και λύσεις!

Πώς επηρεάζει η ορθοστασία το σώμα μας; Οφέλη, προβλήματα και λύσεις!

Πώς επηρεάζει η ορθοστασία το σώμα μας;

Αν σκέφτηκες αμέσως «πολύ και αρνητικά», τότε θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες στο άρθρο μας. Διότι αν η καθιστική εργασία βλάπτει την υγεία μας και η ορθοστασία κάνει το ίδιο, τότε τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε; Να βρούμε τα σωστά προϊόντα, ώστε να φροντίσουμε σωστά τα πόδια μας, είναι η σύντομη απάντηση.


Οφέλη ορθοστασίας

Καταρχάς, η ορθοστασία όχι μόνο μπορεί να μην βλάπτει τον οργανισμό, αλλά οι γιατροί υποστηρίζουν ότι λίγες ώρες ορθοστασίας την ημέρα, σε συνδυασμό με κίνηση, μπορούν να είναι πολύ ωφέλιμες για την υγεία.  Σκέψου ότι το να στεκόμαστε 3 ώρες την ημέρα για 5 ημέρες την εβδομάδα, σε διάστημα ενός χρόνου ισοδυναμεί με τη συμμετοχή σε 10 μαραθωνίους δρόμου. Και αυτό γιατί η ολιγόωρη ορθοστασία μας αναγκάζει να κρατήσουμε το σώμα μας όρθιο, γυμνάζοντας τελικά τους μύες των ποδιών μας.


Προβλήματα που προκαλεί η ορθοστασία

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν η ορθοστασία είναι μέρος της δουλειάς και οι καθημερινές ώρες ορθοστασίας είναι αρκετά περισσότερες από τρεις. Επαγγέλματα όπως εργαζόμενοι σε κομμωτήρια, αεροσυνοδοί, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι σε εμπορικά καταστήματα ή νοσηλευτικό προσωπικό, συχνά βιώνουν έντονους πόνους στα πόδια ή ενοχλητικό πρήξιμο στο τέλος της ημέρας, που ιδίως το καλοκαίρι, εκτός από επώδυνο μπορεί να είναι και αντιαισθητικό. Σε προχωρημένες καταστάσεις και σε συνδυασμό με γενετική προδιάθεση, δε, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και κιρσούς, ευρυαγγείες ή ακόμη και ακραία προβλήματα του κυκλοφορικού.


Το Pharmacydiscount προτείνει για την πολύωρη ορθοστασία τις εξής λύσεις

Γενικά, η πολύωρη ορθοστασία καταπονεί τους μύες και ευθύνεται συχνά για πόνους στην πλάτη και στους μύες, για κράμπες και επώδυνα πιασίματα. Σε έναν ιδανικό κόσμο, η λύση θα ήταν να επιλέγουμε όλοι δουλειές που μας επιτρέπουν να μην καταπονούμε τόσο το σώμα μας. Στον πραγματικό κόσμο, όμως, οι λύσεις είναι δύο:

Και κάτι ακόμη: εννοείται ότι ούτε τα ψηλοτάκουνα, αλλά ούτε και τα ολόισια παπούτσια βοηθούν.

Εμπιστεύσου καλύτερα τα αθλητικά, που είναι η πιο ασφαλής λύση - και ταιριάζουν και με το στυλ σου, σίγουρα. Αλλά αν πρέπει ή αν επιμένεις στυλιστικά σε ψηλοτάκουνα ή ολόισια παπούτσια, τότε έχε το Sport Cryogel στην τσάντα σου!


Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!

 Η συντακτική ομάδα του PharmacyDiscount