ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Καλοκαίρι… Κολπική μυκητίαση, αντιμετώπιση και υγιεινή του κόλπου!

Καλοκαίρι… Κολπική μυκητίαση, αντιμετώπιση και υγιεινή του κόλπου!

Καλοκαίρι και κολπική μυκητίαση

Το καλοκαίρι είναι εδώ, μια εποχή ξεγνοιασιάς και διακοπών. Οι υψηλές όμως θερμοκρασίες, η αυξημένη υγρασία τοπικά προκαλούμενη από την εφίδρωση καθώς και τα μπάνια στη θάλασσα μπορεί να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη κολπικής μυκητίασης.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι γυναίκες ταλαιπωρούνται συχνά από μυκητιασικές κολπίτιδες, οι οποίες εκδηλώνονται με ενοχλητικά συμπτώματα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής έως και να χαλάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι από ήπια έως ιδιαίτερα ενοχλητικά και εκδηλώνονται με παχύρευστες λευκές εκκρίσεις που θυμίζουν στην όψη τυρί cottage, ερυθρότητα, κνησμό και μια αίσθηση καψίματος.

 

Το PharmacyDiscount προτείνει

Πώς μπορούμε όμως να αντιμετωπίζουμε τα ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα της μυκητίασης;

  • Το Multi-Gyn FloraPlus, αντιμετωπίζει την κολπική μυκητίαση, ανακουφίζοντας άμεσα από τον κνησμό, τους ερεθισμούς και  τις εύθρυπτες λευκόχρωμες εκκρίσεις. Συνδυάζει αποτελεσματικά πρεβιοτικά με το πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR. Το φυτικό σύμπλοκο 2QR εξουδετερώνει τους επιβλαβείς  μύκητες, ενώ τα πρεβιοτικά διεγείρουν τους λακτοβάκιλλους της χλωρίδας. Το Multi-Gyn FloraPlus  θα γίνει ο σύμμαχος σου κατά των μυκητιάσεων καθώς έχει το ιδανικό pH για έναν υγιή κόλπο, ενώ βασίζεται σε φυσικά συστατικά!

Οι ακατάλληλοι κανόνες υγιεινής καθώς επίσης και η παραμέλησή τους αποτελούν παράγοντες που ευνοούν την διατάραξη της χλωρίδας. Η καθημερινή υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μια απλή συμβουλή είναι ότι η χρήση αρωματικού σαπουνιού στην ευαίσθητη περιοχή θα πρέπει να αποφεύγεται.

  • Το Multi-Gyn FemiWash, καθαρίζει απαλά και προστατεύει τη φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Δεν περιέχει σαπούνι ή ερεθιστικούς παράγοντες, ενώ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση!

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών μεγάλος αριθμός γυναικών μπορεί να νιώσει κάποια κολπική ενόχληση, λόγω του τρόπου ζωής, της έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ή της εμμήνου ρύσεως τους. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός του κόλπου είναι σημαντικός!

  • Χρησιμοποιώντας το Multi-Gyn Vaginal Douche and Tablets επιτυγχάνεται ήπιος ενδοκολπικός καθαρισμός για την άριστη υγιεινή του κόλπου.

Βρείτε τα εδώ, στο PharmacyDiscount!

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!

 

Άρης Πασχαλίδης

Φαρμακοποιός, Msc


 

Σχόλια