ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Pharmacy Discount #bemyvalentine gifts / What’s in my (love) bag?

Pharmacy Discount #bemyvalentine gifts / What’s in my (love) bag?

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εμείς, η ομάδα του pharmacydiscount.gr, επιλέγουμε (ενδεικτικά και μόνο !) δώρα που θα δώσουν λάμψη, άρωμα, ομορφιά, ξεχωριστή μοναδική ατμόσφαιρα αυτήν την ξεχωριστή ημέρα του χρόνου και όλες τις άλλες μαζί!

 

Να τα δούμε παρέα;

 

      +

Your eyes are brighter than the stars!

 Σίγουρο είναι ότι την ημέρα των ερωτευμένων θα ανταλλάξουμε πολλές ματιές με το ταίρι μας! Καλύτερα λοιπόν να φροντίσουμε ιδιαίτερα την περιοχή των ματιών μας, που θα πρέπει να πουν πολλά, με λίγη προσπάθεια!

Τρία προϊόντα μας βοηθούν σε αυτό.

Με τη δύναμη της Bιταμίνης C, τα Radiance eye patches είναι τέλεια στο να βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος και να αναδεικνύουν τη φυσική μας ακτινοβολία! Περιέχουν Βιταμίνη C,  και Νιασιναμίδη που ενισχύει το φράγμα υγρασίας του δέρματος!

  • Τα επιθέματα ματιών για Aναζωογόνηση με Xρυσό 24Κ (NATURA SIBERICA Lab Biome 24K Gold Rejuvenating Eye Patches)! Για πρόσωπο από..ατόφιο χρυσάφι! Τα πολυτελή 24 K Gold rejuvenating eye patches της Biome, διεγείρουν τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος και βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων, παρατείνοντας τη νεότητα.

Περιέχουν πολυπεπτίδιο SYN®-COLL που προάγει την παραφωγή του κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και Χρυσό 24 καρατίων που ενισχύει τη δράση των ενεργών συστατικών των patches για καλύτερα αποτελέσματα.

  • Τήν Nyx Professional Makeup Ultimate Παλέτα Σκιών, που θα δώσει χρώμα, φως και λάμψη στα μάτια σας . Μια παλέτα που περιέχει 40 σκιές ματιών, για να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει, 40 σκιές με απίστευτα κρεμώδη σύνθεση, ματ και μεταλλικά φινιρίσματα που σε φέρνει πολύ κοντά στην τελειότητα! 

  1. Your whole life shows in your face!

 Δηλαδή, το πρόσωπό σου θα τα πει όλα ή μόνο εκείνα που εσύ θέλεις να “πεις”, αρκεί να έχεις αναθέσει τη φροντίδα του στα κατάλληλα προϊόντα!

  • Για “ολική επαναφορά” της επιδερμίδας σου, ξεκίνησε με τη Μάσκα Απολέπισης Προσώπου της Filorga! Εμπλουτισμένη με σφαιρίδια περλίτη, ένζυμα και ένα σύστημα μεταφοράς Ο2, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει την διαδικασία απολέπισης, καθαρίζει σε βάθος και συσφίγγει τους πόρους. Το δέρμα είναι λείο, απαλό και φωτεινό!
  • Στη συνέχεια, απόλαυσε το φαινόμενο «marshmellow», το superprimer με την απαλή, αέρινη υφή που γίνεται εντελώς διάφανο όταν στεγνώνει, ώστε να είναι κατάλληλο για κάθε τόνο επιδερμίδας.

Τι “μαγικό” κάνει; Λειαίνει, απαλύνει, παρατείνει τη διάρκεια του μέικαπ για έως 16 ώρες, ενυδατώνει, καταπραΰνει, δίνει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, ελαχιστοποιεί τους πόρους, «σβήνει» τις λεπτές γραμμές, εξασφαλίζει φινίρισμα soft focus, ΚΑΙ κρατά το μακιγιάζ σου σαν να βάφτηκες μόλις “τώρα”.

 

  1. Beauty is power...!

 Και εδώ είναι που θα χρειαστείς ένα προϊόν που θα σε αγγίξει με το μαγικό ραβδί του! Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης NUXE Huile Prodigieuse Florale για πρόσωπο σώμα και μαλλιά, με νέο, λουλουδένιο, φρέσκο & ντελικάτο άρωμα, που χαρακτηρίζεται από πικάντικο Grapefruit, Αρωματική Μανόλια, Αισθησιακό Musk.
Τι (θα) κάνει για εσένα;
Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική δράση και χάρη στα 7 πολύτιμα φυτικά έλαια που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση, απαλότητα, επιδιόρθωση και θρέψη. Για λείο δέρμα και υπέροχα μαλλιά !   

 

  1. Fragrance makes us dream!

 Και μια και μιλάμε για άρωμα, τι θα έλεγες να διαλέξεις ένα άρωμα και για εκείνον;

  • Ένα άρωμα πικάντικο, αρρενωπό, που θα τον/σε σαγηνεύσει, ικανό να δημιουργήσει νέες, αξέχαστες αναμνήσεις! Το eau de toilette της ανδρικής σειράς Wise Men με νότες κάρδαμου & bitter orange πικάντικο αλλά ταυτόχρονα γλυκό, δημιουργεί έναν ιδιαίτερο spicy συνδυασμό που διαρκεί. Ένα μοναδικό άρωμα δερματολογικά ελεγμένο, σε μια κομψή συσκευασία με ξύλινες λεπτομέρειες.

Ας δούμε τώρα, τι θα διαλέξουμε για εσένα. Κάτι να ταιριάζει με το δικό του ή κάτι εντελώς ξεχωριστό, όπως και να έχει; ‘Ενα άρωμα με την τρυφερότητα των ροδοπέταλων από το τριαντάφυλλο Δαμασκού που απλώνονται στην επιδερμίδα σαν ένα απαλό βάλσαμο. Ένα άρωμα ήρεμο και πληθωρικό, απαλό και τρυφερό, σαν απαλό χάδι, από εκείνα τα χάδια των αγαπημένων μας που μένουν στο δέρμα σαν προσωπικό αποτύπωμα. Με την υπογραφή της Master Αρωματοποιού Angéline Leporini, το άρωμα Rose Wellbeing Fragrant Water (Άρωμα Ροδοπέταλων Τριαντάφυλλου Δαμασκού) από τη ROGER & GALLET εμπλουτισμένο με φυσικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου με χαλαρωτικές ιδιότητες, ξεδιπλώνεται ελεύθερα στην επιδερμίδα σαν απαλό βάλσαμο. Σε συνδυασμό με το ιταλικό μανταρίνι, ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη.

 

Φυσικά, δεν θα αφήσεις και τον χώρο σας χωρίς εκείνο το ιδιαίτερο “κάτι” στην ατμόσφαιρα. Πώς ; Με το Marvelous, το  θαυμάσιο, εξαιρετικό, υπέροχο, θεσπέσιο άρωμα με τα πολλά πρόσωπα, που αναδεικνύει την προσωπικότητα του χώρου αλλά και των ανθρώπων που παρευρίσκονται σε αυτόν. Άρωμα φιλικό, ενθουσιώδες και γεμάτο ενέργεια με τις ισορροπημένες νότες εσπεριδοειδών στην κορυφή ενώ το πικάντικο ροζ πιπέρι, το ρόδο και η μανόλια στις μεσαίες θα δημιουργήσουν την πιο άνετη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας


  1. There is a candle in your heart...!

Και, επειδή, ένα τουλάχιστον κερί δεν μπορεί να λείπει από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τι θα έλεγες για το Φυσικό Κερί με Αιθέρια Έλαια Πορτοκαλιού Κέδρο & Γαρύφαλλο της Apivita, με τα πολλά πλεονεκτήματα, τα ιδανικά για την ημέρα αυτή, αφού αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις χάρη στις μοναδικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια ζεστή, ελκυστική ατμόσφαιρα και τονωτική ατμόσφαιρα, για περισσότερο από 50 ώρες... 
 

  1. Life is too short to have boring hair!

Και επειδή κανείς δεν μπορεί να επιτρέψει το χάδι στα μαλλιά, σαν ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας, ένα προϊόν που θα σε καλύψει απόλυτα και δεν θα σε προδώσει είναι το SEBASTIAN PROFESSIONAL Shaper Zero Gravity Λακ Μαλλιών, το ξηρό, ελαφρύ σπρέι μαλλιών για έλεγχο, που επιτρέπει το βούρτσισμα μετά την εφαρμογή, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Έτσι, ακόμη και αν τα μαλλιά σου χρειαστούν ένα... reshaping, τίποτα δεν θα αποδειχθεί πιο εύκολο με το σπρέϊ αυτό!

 

  1. In love, there is never enough!

 Τελικά πάντως, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το “ένα φέρνει το άλλο” και -έτσι- αν χρειάζεσαι περισσότερες προτάσεις και συμβουλές (για ωραία νύχια, για παράδειγμα, ή για τζελ φρυδιών, ή προϊόντα anti-frizzing και τόσα άλλα...), στο pharmacydiscount.gr θα βρεις όλα εκείνα που θα κάνουν τη δική σου ημέρα αγάπης, ξεχωριστή!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Αμαλία Κατσούρα