ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Back to School!!!

Back to School!!!

Back to School!

 Τα σχολεία σε λίγες μέρες ανοίγουν και οι τάξεις θα γεμίσουν και πάλι από όμορφες παιδικές φωνούλες!!! Οι ετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά είναι πυρετώδεις και σε κάθε οικογένεια συμπληρώνονται οι λίστες με τις απαραίτητες προμήθειες για τους νέους μαθητές!

 Τσάντες, βιβλία, κασετίνες, μολύβια, τετράδια καταλαμβάνουν πρωταρχικές θέσεις στη λίστα των σχολικών εφοδίων!!

 Με αφορμή λοιπόν το ξεκίνημα των σχολείων η ομάδα του pharmacydiscount.gr επέλεξε κάποιες κατηγορίες προϊόντων από το χώρο του φαρμακείου, που αυτές τις ημέρες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση στο φυσικό μας κατάστημα από γονείς, για μαθητές που είναι πανέτοιμοι και αυτή τη σχολική χρονιά!!!!!!
 

Αντιφθειρικά....για ήσυχα κεφαλάκια!!!

Επειδή η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία,
μην ξεχνάτε να αρωματίζετε τα κεφαλάκια των παιδιών σας,πριν φύγουν για το σχολείο με μία προληπτική καθημερινή λοσιόν ενάντια στις ψείρες.Επίσης κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους καλό, θα ήταν να επιλέξετε ένα αντιφθειρικό σαμπουάν ,που θα χρησιμοπούν τα παιδιά σας μία με δύο φορές την εβδομάδα για μία πιο ολοκληρωμένη προστασία. Ακολουθώντας τα δύο αυτά βήματα, θα μπορέσετε να προστατεύσετε φυσικά τα παιδικά κεφαλάκια από τους ενοχλητικούς αυτούς “απρόσκλητους” επισκέπτες!!
 

Αντιμικροβιακή προστασία στο τσεπάκι!!!

Εύκολα και πρακτικά, σε συσκευασίες που διευκολύνουν τους μικρούς μας φίλους, τα αντιμικροβιακά μαντηλάκια ή gels, προσφέρουν καθαριότητα στη στιγμή ,χωρίς τη χρήση νερού!! Τα χέρια του παιδιού είναι απόλυτα καθαρά μετά από το παιχνίδι, για να μπορέσει να φάει το κολατσιό του, χωρίς τον κίνδυνο των μολύνσεων.
Σε περιόδους  έντονων ιώσεων η ματαφορά των μικροβίων γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω των χεριών,γεγονός που καθιστά τη χρήση τους απαραίτητη.Μικρά στο μέγεθος χωρούν στη τσέπη της σχολικής τσάντας,για μαθητές δραστήριους ..και προπαντώς καθαρούς!!!                                               
 

Βιταμίνες για ενέργεια, δύναμη και σούπερ ανοσοποιητικό!!!

Τα παιδιά χρειάζονται ειδικά σχεδισμένες βιταμίνες ,που υπόσχονται να καλύψουν μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών αναγκών! Παιδικές βιταμίνες που επικεντρώνονται στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού( βιατμίνη C, εχινάτσεια,πρόπολη, βασιλικός πολτός), στις εγκεφαλικές λειτουργίες ( ωμέγα-3,μουρουνέλαιο,)στην υγιή ανάπτυξη των οστών(ασβέστιο,σίδηρος,βιταμίνηD,) αλλά και ενισχυμένες  πολυβιταμινούχες φόρμουλες για περισσότερες ανάγκες μαζί. Τέλος υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες βιταμίνες για εφήβους που ενισχύουν την μνήμη και την συγκέντρωση σε περιόδους εξετάσεων.
 

Σνακς ..για τα διαλείμματα!!!

Μπάρες δημητριακών, χυμοί και φρουτοπολτοί, σε συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς μας φίλους, αποτελούν την αγαπημένη επιλογή των σύγχρονων μαμάδων!!! Βιολογικής καλλιέργειας,εμπλουτισμένα με βιταμίνες, αλλά και πρωτεϊνες για τους έφηβους νέους, που γυμνάζονται καθημερινά,χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και χρώματα,συμβάλλουν καθοριστικά στο πλαίσιο  μίας ισσοροπημένης διατροφής.

 

Τέλος η εμφάνιση ..μετράει και στο σχολείο!!

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους ,στο χώρο του φαρμακείου μπορείτε να προμηθευτείτε αφρόλουτρα, gels για τα μαλλιά, αποσμητικά χωρίς χημικά,κοκκαλάκια ,ειδικές θεραπείες για την ακμή των εφήβων, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και πολλά άλλα προϊόντα που χρησιμέυουν στην υγιεινή τους. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.pharmacydiscount.gr/moro-paidi

 

Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου