ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ανοιξιάτικες ιδέες για διακόσμηση γραφείου

Ανοιξιάτικες ιδέες για διακόσμηση γραφείου

Στην Ελλάδα, τα γραφεία έχουν ένα ύφος και στυλ, δηλαδή όλοι οι εργαζόμενοι μια εταιρείας έχουν τον ίδιο χώρο και χρώματα. Δεν είναι πολλά χρόνια που οι εταιρείες επενδύουν στη διακόσμηση και την ανανέωση των εργασιακών χώρων τους. Παλαιότερα, η μόνη διακόσμηση του γραφείου ίσως ήταν οι κορνίζες με φωτογραφίες από αγαπημένα τους πρόσωπα ή η κούπα του καφέ τους. Πλέον, ο κάθε υπάλληλος μπορεί να διακοσμήσει το γραφείο του όπως θέλει. 

Εσύ, έχεις βρει πως θα διακοσμήσεις το δικό σου γραφείο αυτή την άνοιξη;


Φωτισμός


Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια διακόσμησης είναι ο φωτισμός. Εκτός του αισθητικού, το χρειάζεσαι για να μπορείς να λειτουργείς πιο σωστά στη δουλειά σου. Εάν τα παράθυρα του χώρου βοηθούν, προτίμησε τον φυσικό φωτισμό. Για τις ώρες που δεν έχει φυσικό φωτισμό, διάλεξε μια λάμπα που να φωτίζει τόσο όσο σου χρειάζεται και να ταιριάζει με το χώρο.

2. Μινιμαλισμός



Όσο λιγότερα πράγματα έχεις, τόσο περισσότερο χώρο αποκτάς. Άφησε πάνω στο γραφείο σου μόνο τα απολύτως απαραίτητα και τα υπόλοιπα τοποθέτησέ τα στη συρταριέρα σου. Less is more! Εάν δεν είσαι του minimal, όπως κι εγώ, μπορείς να διαλέξεις κουτιά αποθήκευσης και να τα τοποθετήσεις όμορφα στο γραφείο σου!


3. Χρώματα




Διάλεξε τη χρωματική παλέτα που σου αρέσει, σε ηρεμεί και δεν σε αποσυντονίζει. Εγώ, έχω διαλέξει πράγματα σε αποχρώσεις του απαλού πετρόλ για το γραφείο μου γιατί με ηρεμεί και με αντιπροσωπεύει αυτό το χρώμα. Καλό θα ήταν, να διαλέξεις αποχρώσεις ήπιες και παστέλ για να μην σε κουράζουν.


4. Αρωματικά





Ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Τα αρωματικά χώρου βοηθούν στο να γίνει ο χώρος πιο ευχάριστος και πιο cozy, ζεστός. Πολλοί όμως, δεν αντέχουν τις πολύ έντονες μυρωδιές, Συνήθως, οι εταιρείες χρησιμοποιούν ένα αρωματικό χώρου που ψεκάζει ανά μισή ώρα και το άρωμα που διαλέγουν είναι ουδέτερο, όπως πούδρα.

5. Φυτά




Τώρα τα φυτά, συνήθως, βοηθούν με το feng shui του χώρου. Εάν μπορείς να τα κρατήσεις ζωντανά, διακόσμησε το γραφείο σου με φυτά όπως κακτάκια, σανσιβέρια κτλ, που δε θέλουν τόση πολλή φροντίδα.

6. Οργάνωση




Οργάνωσε το γραφείο σου με κουτιά αποθήκευσης σε σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου καθώς και με το brand της εταιρείας. Τα κουτιά βοηθούν στο να απομακρύνεις τον χαμό και την ακαταστασία από το γραφείο σου.


7. Πίνακας φελλού



Για να θυμάσαι πάντα τι έχεις να κάνεις μέσα στην εβδομάδα, τις έκτακτες ανακοινώσεις και tasks σου, μπορείς να πάρεις έναν μικρό πίνακα φελλού και να καρφιτσώνεις εκεί όλα τα απαραίτητα. Τα χαρτάκια σου, πριν γίνουν βουνό καθώς και να χαθούν, εάν τα κολλήσεις στον πίνακα θα μείνουν εκεί μέχρι να αποφασίσεις να τα βγάλεις εσύ.

8. Προσωπικά αντικείμενα



Φέρε από το σπίτι σου τα αγαπημένα σου αντικείμενα που θα ήθελες να έχεις πάντα μαζί σου. Για παράδειγμα, φωτογραφίες των αγαπημένων σου, το τυχερό σου στυλό, το παγούρι σου, την κούπα σου και γεικώς, ό,τι θέλεις!

9. Planner



Διάλεξε την ατζέντα που σε βολεύει, εβδομαδιαία, μηνιαία, ημερήσια. Φρόντισε να τη χρησιμοποιείς για να καταγράφεις όλα τα σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις καθημερινά. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιείς το επιτραπέζιο planner που είναι μηνιαίο και να γράφεις τα βασικά εκεί για να τα βλέπεις μπροστά σου και να μην χάνεις καμία προθεσμία. Εναλλακτικά, μπορείς να κρεμάσεις ένα calendar - ημερολόγιο στον τοίχο.

10. Αναλώσιμα



Από τα πιο βασικά, κατά τη γνώμη μου, είναι τα αναλώσιμα. Στυλό και μολύβια που σου αρέσουν όπως γράφουν, σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ποικιλία υπογραμμιστικών, μαρκαδοράκια για doodling. Τα τετράδιά σου και τα ντοσιέ, πρέπει να σε βολεύουν γιατί είναι η καθημερινότητά σου,

11. Μαξιλάρι μέσης



Για να νιώθεις άνεση και να μην κουράζεσαι τόσο, σωματικά τουλάχιστον, προτίμησε ένα μαξιλάρι μέσης. Επίσης, μια εσάρπα για τις πιο κρύες μέρες της άνοιξης.

12. Αρωματικό κερί



Το αρωματικό κερί διακοσμεί το χώρο σου aesthetically που λεμε και ταυτόχρονα αρωματίζει το γραφείο σου. Πρόσεξε να μη δημιουργήσεις σε κάποιον ενόχληση με τη μυρωδιά του κεριού. Επίσης, υπάρχουν και τα wax melts για στιγμιαίο άρωμα, που είναι ουσιαστικά κεριά σε κομματάκια τα οποία τα λιώνεις σε ένα ειδικό σκεύος και μυρίζουν υπέροχα.

13. Diffuser



Το ίδιο ισχύει και με το diffuser,ουσιαστικά είναι μια mini συσκευή ατμού που αρωματίζει το χώρο. Εάν δε θέλεις να πάρεις diffuser, μπορείς να διαλέξεις ένα συνδυασμό ποτ-πουρί το οποίο είναι ένα σακουλάκι με αποξηραμένα αρωματικά φυτά, βότανα και λουλούδια που ο σκοπός του είναι να διαχέει το όμορφο άρωμά του στο χώρο.

14. Χαλάκι



Ένα μικρό χαλάκι για να διακοσμήσεις το χώρο σου είναι ό,τι πρέπει, Φυσικά, θα πρέπει να προσέχεις μην το χαλάσεις εάν έχεις καρέκλα με ροδάκια. Αλλά θα δώσει ένα fun touch ομορφιάς και οικειότητας στο γραφείο σου.

15. Ηλεκτρονικά



Τα ηλεκτρονικά που έχεις πάνω στο γραφείο σου, όπως το πληκτρολόγιό σου και το ποντίκι σου, διακοσμούν ούτως ή άλλως το γραφείο σου, γιατί να μην είναι και αυτά του γούστου σου; Επιπλέον, τα ακουστικά σου φρόντισε να είναι βολικά και το mousepad σου να είναι fun και εύχρηστο.

16. Τοίχος



Εάν σου δίνεται η δυνατότητα να κρεμάσεις κάτι στον τοίχο πίσω σου, τότς μια κορνίζα με ένα ωραίο art κομμάτι ή έστω το brand της εταιρείας με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο, θα κάνουν διαφορά.


Πηγές:

https://www.indeed.com/career-advice/career-development/decorating-tips-for-office