ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Παρουσίαση PHYTO

Δύο μεγάλες αγάπες: Μαλλιά και Φυτά
Η PHYTO ήταν έμπνευση του κομμωτή διασημοτήτων και εστεμμένων, Patrick Ales πολύ πριν το κίνημα της συνειδητοποίησης του περιβάλλοντος και την τάση για τη φροντίδα των μαλλιών με προϊόντα που έχουν βάση τα φυτά.  

Τα εργαστήρια της PHYTO με την υψηλής τεχνολογίας καινοτόμα επιστημονική έρευνα με γιατρούς, φαρμακολόγους, βοτανολόγους και βιοχημικούς, έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν τα πιο δραστικά φυτικά εκχυλίσματα με στόχο να προβάλλουν στο έπακρον την ομορφιά των μαλλιών.
Η δουλειά τους αξιολογημένη από επίμονα επιστημονικά πειράματα, άνοιξε το δρόμο στις καινοτομίες και επέτρεψε στη PHYTO να γίνει ένας πασίγνωστος πρωτοπόρος στη φροντίδα των μαλλιών.
Με πάνω από 500 φυτικά συστατικά η συλλογή φυτών της PHYTO αποδεικνύει τον τεράστιο πλούτο και τα άπειρα πλεονεκτήματα του φυτικού κόσμου.