Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€
Υψηλής ισχύος τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Ασβαγκάντα
Η Ασβαγκάντα (Withania somnifera), γνωστή και ως «Ινδικό τζίνσενγκ», αποτελεί βότανο που φύεται ως επί το πλείστον στην Ινδία και συνοδεύεται από μακραίωνη ιστορία χρήσης στις χώρες της Άπω Ανατολής.
Οι σημαντικότερες φυτοχημικά δραστικές ουσίες της Ασβαγκάντα ανευρίσκονται στη ρίζα του βοτάνου και ονομάζονται βιθανολίδες (ή γουαθινολίδες / withanolides) και διαθέτουν προσαρμοσιογόνες ιδιότητες*. Η προσαρμοσιογόνος δράση του βοτάνου βρίσκει εφαρμογή σε καταστάσεις έκθεσης σε χρόνιους στρεσσογόνους παράγοντες (σωματικούς ή πνευματικούς)* και σε καταστάσεις όπου απαιτείται η βέλτιστη νοητική και γνωστική δραστηριότητα*.
Το Ashwagandha Advance της Lamberts® αποτελεί ένα υψηλής ισχύος τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας Ασβαγκάντας. To σύνολο του βοτάνου που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του Ashwagandha Advance, προέρχεται από την ρίζα του βοτάνου, καθώς εκεί ανευρίσκονται αποκλειστικά οι βιθανολίδες. Έτσι κάθε ταμπλέτα παρέχει ένα εγγυημένο ποσό 15mg βιθανολιδών, μια ποσότητα που ισούται αυτής που έχει χρησιμοποιηθεί στην πλειονότητα των κλινικών μελετών.
Επιπροσθέτως, έχουν προστεθεί βιταμίνη C και ψευδάργυρος, συστατικά τα οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού*.
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Barcode: 5055148415334
Διατροφικές πληροφορίες | Aνά κάψουλα |
---|---|
Βιταμίνη C | 40mg |
Ψευδάργυρος | 5mg |
Ασβαγκάντα ως 300mg (18,9:1) τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος |
5671mg |
το οποίο αποδίδει Βιθανολίδες |
15mg |
Συστατικά: Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Ασβαγκάντα (Withania somnifera), Περίβλημα Κάψουλας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη), Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο & Διοξείδιο του Πυριτίου), Κιτρικός Ψευδάργυρος.
Vegan & Vegeterian
Αλλεργίες: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: γλουτένη, αλλεργιογόνα σίτου, κριθάρι, σόγια, αυγά, γάλα (και παράγωγα γάλακτος), λακτόζη, ξηρούς καρπούς, ψάρι, οστρακοειδή και θειώδη.