Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€
Το σκόρδο ανήκει στην οικογένεια των κρεμμυδιών, των πράσων και των σχοινόπρασων. Το μαύρο σκόρδο παράγεται όταν οι κεφαλές του σκόρδου ωριμάζουν υπό εξειδικευμένες συνθήκες θερμότητας και υγρασίας, και στη συνέχεια τα ένζυμα που δίνουν στο σκόρδο την έντονη γεύση και οσμή του διασπώνται.
Το μαύρο σκόρδο έχει διπλάσια θρεπτικά συστατικά από το κανονικό λευκό σκόρδο. Είναι πιο γλυκό στη γεύση και δεν αφήνει δυσάρεστη επίγευση ή μυρωδιά. Μια ουσία που ονομάζεται S-αλλυλοκυστεΐνη βρίσκεται μόνο στο μαύρο σκόρδο. Η S-αλλυλοκυστεΐνη και άλλες ενώσεις που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο είναι γνωστές ως ενεργά φυτοθρεπτικά συστατικά.
ΟφέληΑρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 51777/05.05.2025. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Barcode: 5019781026067
Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα
Δόσεις ανά Συσκευασία: 30
Διατροφικές πληροφορίες | Ανά Δόση | % ΣΗΠ* |
---|---|---|
Εκχύλισμα μαύρου σκόρδου (4:1) | 187,5 mg | - |
Ισοδύναμο με 750mg σκόνης μαύρου σκόρδου | - | - |
* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης
Παράγοντας διογκώσεως (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), εκχύλισμα μαύρου σκόρδου (allium sativum), κέλυφος κάψουλας [υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (HPMC)], αντισυσσωματικός παράγοντας (πυρίτιο, φυτικό στεατικό μαγνήσιο).