ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Aosept Plus Hydraglyde σύστημα φροντίδας μαλακών φακών επαφής 360ml

Aosept Plus Hydraglyde σύστημα φροντίδας μαλακών φακών επαφής 360ml

Κωδικός:110943
show product's price info
Πληροφορίες για τις τιμές

Το PHARMACYDISCOUNT προσφέρει στους πελάτες του μια πλούσια γκάμα προϊόντων για τη Γυναίκα, τον Άνδρα, το Βρέφος, το Παιδί, τον Αθλητή, το Κατοικίδιο, το Σπίτι και πολλά ακόμα καλύπτοντας κάθε σου ανάγκη. Η φράση «Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών», όπου υπάρχει, υποδεικνύει τη χαμηλότερη τιμή στην οποία πωλήθηκε το προϊόν τις τελευταίες 30 ημέρες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Η φράση «Τιμή δημοσίευσης» υποδεικνύει την τιμή πώλησης που είχε το προϊόν κατά τη στιγμή της πρώτης δημοσίευσής του στον ιστότοπο PHARMACYDISCOUNT.GR.

Τώρα: 21.58€ Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών 21.58€ Τιμή δημοσίευσης 21.58€
Άμεσα διαθέσιμο
Mε αυτο το προϊον θα κερδίσετε 216 Πόντους
Περιγραφή

AOSEPT PLUS HydraGlyde Σύστημα Φροντίδας Μαλακών Φακών Επαφής 

Ο ενυδατικός παράγοντας HydraGlyde® παρέχει στους φακούς απαραίτητη υγρασία για όλο το χρονικό διάστημα που υπάρχουν στα μάτια.

Το μέρος του πακέτου του διαλύματος είναι μια ειδική περίπτωση, η οποία περιέχει τον καταλυτικό παράγοντα AODISC, που απαιτείται για την αποτελεσματική λειτουργία της διαδικασίας καθαρισμού. Το ενυδατικό σύστημα HydraGlyde® ενσωματώνετε στην επιφάνεια του φακού, όπου σχηματίζει ένα στρώμα πρόληψης της ξήρανσης έως 16 ώρες. Οι φακοί είναι αρκετά υγροί και παρέχουν στον χρήστη την άνεση που απαιτείται.

Πώς λειτουργεί το AO SEPT Plus HydraGlyde®

Το δραστικό συστατικό καθαρισμού της ΑΟ SEPT Plus HydraGlyde® παρέχει έως 3% περισσότερο διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου. Η διαδικασία καθαρισμού έχει ως αποτελέσματα όχι μόνο την πραγματική απολύμανση των φακών, αλλά επίσης ακολουθείται από ουδετεροποίηση του υπεροξειδίου του νατρίου. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου έχει το χαρακτήρα ενός αραιού οξέος, έτσι αφαιρεί αποτελεσματικά τυχόν ιζήματα από τους φακούς και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς.

Η άμεση επαφή του υπεροξειδίου με ευαίσθητους ιστούς του ματιού θα μπορούσε να οδηγήσει σε εγκαύματα, για το λόγο αυτό να μην βιαστείτε με την απολυμαντική διαδικασία και περιμένετε επίσης για την ουδετεροποίηση του υπεροξειδίου. Προκειμένου να ουδετεροποιηθεί πλήρως το διάλυμα, απαιτείτε η παρουσία του καταλυτικού παράγοντα που υπάρχει στο διάλυμα ΑΟ SEPT Plus HydraGlyde® από το σύστημα AODISK.Αυτό το συστατικό ουδετεροποίησης είναι στην ειδική περίπτωση του φακού, η οποία αποτελεί μέρος του διαλύματος του πακέτου.

Χρήση
  • Οι φακοί επαφής πρέπει να τοποθετηθούν στην θήκη των φακών επαφής, η οποία πρέπει στη συνέχεια να πλημμυρίσει με διάλυμα παραπάνω από ότι υποδεικνύεται στη γραμμή πλήρωσης.
  • Οι φακοί πρέπει να αποθηκεύονται σε μια θήκη με διάλυμα για τουλάχιστον 6 ώρες, για να διασφαλιστεί η πλήρης ουδετεροποίηση του διαλύματος.
  • Οι φακοί μπορούν να αποθηκεύονται στο διάλυμα για μέχρι 2 εβδομάδες.
  • Μετά από αυτό το χρόνο, το διάλυμα πρέπει να αλλάζει με καινούριο.
Συσκευασία
360ml

Barcode: 300650363198

Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Σχετικά προϊόντα
72 Πόντοι
BEST SELLER
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.98€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 14.38€
7.19€
48 Πόντοι
BEST SELLER
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.82€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7.53€
4.82€
32 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 3.21€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5.02€
3.21€
97 Πόντοι
BEST SELLER
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 9.19€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 16.14€
9.69€
77 Πόντοι
BEST SELLER
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 7.65€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 15.46€
7.65€