ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 66877/2024 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€

BLOG
Ευρετήριο

HeroPod 18 | Διατροφικές αξίες του κρέατος | Νίκος Μυλωνάς

HeroPod 18 | Διατροφικές αξίες του κρέατος | Νίκος Μυλωνάς

Καλωσορίσατε σε ένα ακόμα επεισόδιο του HeroPod! Σε αυτό το επεισόδιο έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Νίκο Μυλωνά, ιδιοκτήτη του Αργεντίνικου εστιατορίου “Argentina” και ειδικό των κρεάτων. 

Στόχος του επεισοδίου είναι να μας ενημερώσει για τις διατροφικές αξίες του κρέατος.


Ο Νίκος μας αναλύει:

  1. Ποιοι είναι οι πέντε βαθμίδες ψησίματος του κρέατος
  2. Ποια είναι τα συστατικά του κρέατος
  3. Πως προτιμά ο κόσμος το κρέας του ψημένο

Άκουσε το νέο μας επεισόδιο και μάθε περισσότερα!


Podcaster: Athena Krawaritis

Guest: Nikos Mylonas

Music: Νίκος Ράπτης

Visual: Athena Krawaritis

Production: Athena Krawaritis

⁠Facebook⁠ | ⁠Instagram⁠ | ⁠TikTok⁠ | ⁠YouTube