ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Λούτρινα

Τα παιχνίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ανάπτυξης ενός παιδιού. Από τη στιγμή που γεννιέται, μέχρι και όταν ενηλικιωθεί, τα παιχνίδια είναι μέρος της ζωής του, απλά σε διαφορετικές μορφές. Τα πιο κοινά δώρα σε επετείους, Άγιο Βαλεντίνο, κινήσεις ένδειξης της αγάπης και του θαυμασμού, τα λούτρινα αρκουδάκια έχουν την τιμητική τους. Πολύ γλυκά, μαλακά, χνουδωτά και λατρεμένα, τα λούτρινα διακοσμούν το κρεβάτι σου πάντα και παντού. Για όλες τις ηλικίες!
1 Προϊόντα
79 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 7.89€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 9.28€
7.89€
1
1

Το παιδί έχει να λαμβάνει πολλά οφέλη παίζοντας με τα λούτρινα παιχνίδια όπως: 

 • Ασφάλεια: Τα παιδιά δένονται με τα αγαπημένα τους λούτρινα ζωάκια ή κούκλες από μικρή ηλικία διότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια τους προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, οικειότητα και δέσιμο.
 • Γνωστική Ανάπτυξη: Τα λούτρινα παιχνίδια  εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τους δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν παιχνίδι ρόλων. Έτσι, τα βοηθούν να καλλιεργήσουν τη δημιουργική τους σκέψη και να οδηγηθούν στην ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων του.
 • Αισθητηριακή ολοκλήρωση: Τα λούτρινα παιχνίδια συμβάλλουν στην αισθητηριακή επεξεργασία και ολοκλήρωση μέσω των αισθητηριακών ερεθισμάτων και κυρίως της αφής, αποτελώντας βάση για τη μάθηση καθώς και τη συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη.
 • Συναισθηματική Ανάπτυξη: Το λούτρινο παιχνίδι αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του παιδιού. Όταν είναι χαρούμενο, είναι και το παιχνίδι “χαρούμενο”. Το λούτρινο  παιχνίδι  είναι ένα μέσο που βοηθά το παιδί να εξερευνά τα διάφορα συναισθήματα που ίσως να δυσκολεύεται να εκφράσει ακόμα σε πραγματικές καταστάσεις.
 • Κοινωνικές δεξιότητες: Το παιχνίδι με τα λούτρινα βοηθά το παιδί να εξασκήσει κοινωνικές δεξιότητες όπως ο διάλογος και η διαπραγμάτευση. Είτε παίζοντας μόνο του, είτε διεκδικώντας το παιχνίδι του από κάποιο άλλο παιδί, καλλιεργεί τις κοινωνικές του δεξιότητες, μαθαίνοντας για τους κοινωνικά αποδεκτούς ή και μη αποδεκτούς τρόπους επίλυσης των διαφορών μας.  
 • Γλωσσικές δεξιότητες: Παίζοντας με ένα λούτρινο παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το παιδί να εξασκήσει και να αναπτύξει τις γλωσσικές του δεξιότητες καθώς και να αποκτήσει έναν νέο φίλο. Του μιλά, φτιάχνει σενάρια μαζί του, διηγείται ιστορίες, το αγαπά και του κρατά συντροφιά.
 • Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων: Το παιχνίδι με ένα μαλακό παιχνίδι ενθαρρύνει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων βοηθώντας το παιδί να ενδυναμώσει τους μύες στα χέρια που χρειάζονται για εργασίες όπως το γράψιμο στην πρώτη σχολική ηλικία.
 • Συμβολικό παιχνίδι: Τα λούτρινα παιχνίδια μπορούν να διεγείρουν τη φαντασία του παιδιού και να το ενθαρρύνουν να παίξει δημιουργικά. 
 • Παρηγοριά: Τα μαλακά παιχνίδια παρέχουν παρηγοριά σε αγχωτικές, δύσκολες ή άγνωστες για το παιδί στιγμές που τίποτα άλλο δεν φαίνεται να λειτουργεί. Μια αγκαλιά με το λούτρινο αρκουδάκι βοηθά το παιδί να χαλαρώσει και να νιώσει καλύτερα άμεσα.
 • Βοήθημα ύπνου: Πολλοί γονείς χρησιμοποιούν μαλακά παιχνίδια ως βοηθήματα ύπνου για μωρά, που μπορεί ακόμα να προσαρμόζονται στον ύπνο. Το να έχει κάτι μαλακό και χαριτωμένο κοντά του, σταδιακά βοηθά το μωρό να ηρεμεί χωρίς τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά και αργότερα.
 • Πηγή διασκέδασης: Τα λούτρινα κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό! Στα παιδιά αρέσει να αγκαλιάζονται με κάτι χαριτωμένο ενώ προσποιούνται ότι είναι ζωντανό για πολλές ώρες ευφάνταστης διασκέδασης.
 • Σύνδεση με αναμνήσεις: Τα λούτρινα μπορούν να προσφέρουν μακροχρόνια συντροφιά στο παιδί, καθώς πολλά παιδιά κρατούν το αγαπημένο τους λούτρινο ζωάκι για χρόνια, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα αγαπούν για μια ζωή.


Το  PharmacyDiscount.gr  σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/ γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.

Ακόμα περισσότερες επιλογές για σένα!
319 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 28.26€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 54.35€
31.90€
140 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 14.01€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 24.16€
14.01€
108 Πόντοι
BEST SELLER
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 10.76€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19.57€
10.76€
53 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 5.30€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 10.00€
5.30€
144 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 14.36€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 26.10€
14.36€
46 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.57€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 8.63€
4.57€
81 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.12€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12.68€
8.12€
117 Πόντοι
Προτεινόμενο
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 11.69€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 22.49€
11.69€