ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Πράσινος Καφές

Ο πράσινος καφές είναι ο καρπός του καφεόδεντρου χωρίς να έχει υποστεί επεξεργασία και καβούρδισμα. Είναι αντιοξειδωτικός και βοηθά στην καύση λίπους και απώλεια βάρους μέσω των συστατικών του, καφεΐνης και χλωρογενικού οξέος.


3 Προϊόντα
263 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 26.33€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 41.79€
26.33€
430 Πόντοι
3
3
GREEN COFFEE Ο πράσινος καφές είναι ένας ακόμη σύμμαχος της απώλειας βάρους. Είναι ο κανονικός καφές, όμως δεν έχει υποστεί επεξεργασία και καβούρδισμα.

Σε τι ωφελεί:
• ελαττώνει τα επίπεδα του ζαχάρου
είναι αντιοξειδωτικός και αντιγηραντικός
βοηθά στην αντιμετώπιση της υπέρτασης

Πώς να καταναλώσεις τον πράσινο καφέ:
Είτε σε συμπληρώματα διατροφής είτε σε κόκκους, τους οποίους μπορείς να τηγανίσεις σε στεγνό τηγάνι για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια τους αλέθεις και τους αποθηκεύεις σε ένα βαζάκι. Όταν θελήσεις να πιεις τον καφέ σου, βάζεις 1 κουτάλι της σούπας σε νερό και ανακατεύεις.


Το  PharmacyDiscount.gr  σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/ γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.