ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Πασιφλόρα

Συμπληρώματα με Πασιφλόρα

Ανακαλύψτε την ηρεμιστική δράση του βοτάνου πασιφλόρα και αντιμετωπίστε άμεσα την αϋπνία και το στρες. Αγοράστε online συμπληρώματα με πασιφλόρα από το Pharmacy Discount και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητές τους.
10 Προϊόντα
86 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.56€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 15.28€
8.56€
115 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 11.49€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 20.89€
11.49€
132 Πόντοι
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 14.16€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 28.32€
13.17€
79 Πόντοι
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.49€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 16.99€
7.90€
150 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.01€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 30.03€
15.01€
87 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.69€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 14.02€
8.69€
59 Πόντοι
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.56€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 13.13€
5.91€
152 Πόντοι
+ΔΩΡΟ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.17€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.29€
15.17€
113 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 11.33€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 17.71€
11.33€
304 Πόντοι
10
10

Πασιφλόρα για αϋπνία & άγχος

Η πασιφλόρα προτείνεται για έναν καλύτερο ύπνο καθώς δρα ως φυσικό υπνωτικό, αντισπασμωδικό και αναλγητικό για αυτό και περιέχεται σε συμπληρώματα κατά της αϋπνίας και του άγχους. Όπως η μελατονίνη και η βαλεριάνα, είναι ένα από τα κύρια βότανα για την αντιμετώπιση της έντασης και τη διασφάλιση του ύπνου χωρίς διακοπές. Ειδικότερα:

 • Ενισχύει τη δραστηριότητα του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA), που έχει ηρεμιστικά αποτελέσματα και βοηθά στη ρύθμιση της νευρωνικής διέγερσης. 
 • Με την ενίσχυση των επιπέδων GABA στον εγκέφαλο ή της δραστηριότητάς του, η πασιφλόρα προωθεί τη χαλάρωση, μειώνει το άγχος και βοηθά στον ύπνο.
 • Περιέχει ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή και τα αλκαλοειδή, που αλληλεπιδρούν με τους υποδοχείς GABA, παράγοντας ηρεμιστικά και αγχολυτικά αποτελέσματα.
 • Ενισχύει τα επίπεδα σεροτονίνης, που είναι ένας νευροδιαβιβαστής υπεύθυνος για τη ρύθμιση της διάθεσης, του άγχους και του ύπνου.
 • Περιέχει αντιοξειδωτικά, τα οποία δρουν κατά του οξειδωτικού στρες και των φλεγμονών που έχουν συσχετιστεί με αυξημένο άγχος και διαταραχές του ύπνου.
 • Διαθέτει ήπιες μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της έντασης. Η μυϊκή ένταση και η ανησυχία είναι κοινά συμπτώματα, που σχετίζονται με το άγχος και μπορούν να επηρεάσουν τον ύπνο για αυτό και η πασιφλόρα συστήνεται για το άγχος.

Προσφορές σε προϊόντα με Πασιφλόρα

Μπορείτε να προμηθευτείτε συμπληρώματα με πασιφλόρα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharmacy Discount σε διάφορες μορφές.

Τα οφέλη από τη λήψη σε βάμμα, χάπια ή συμπλήρωμα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη δοσολογία, τη σύνθεση και την ατομική ανάγκη. Μερικά πιθανά οφέλη που συνδέονται με τις διαφορετικές μορφές πρόσληψής του είναι:

Βάμμα: Η πασιφλόρα σε μορφή βάμματος παράγεται από συμπυκνωμένα υγρά εκχυλίσματα που παρασκευάζονται με εμβάπτιση του βοτάνου σε διαλύτη, συνήθως αλκοόλ ή γλυκερίνη. Τα βάμματα ωφελούν τον οργανισμό ως εξής:

 • Είναι εύχρηστα 
 • Επιτρέπουν την ακριβή χορήγηση της δόσης.
 • Απορροφώνται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας την ταχύτερη έναρξη των επιδράσεων.

Χάπια / κάψουλες: Η πασιφλόρα διατίθεται και σε δισκία, όπου το βότανο είναι συνήθως κονιοποιημένο ή ενθυλακωμένο. Τα οφέλη αυτής της μορφής:

 • Είναι εύκολο να ληφθούν και να μεταφερθούν, καθιστώντας τους μια βολική επιλογή για όσους βρίσκονται εν κινήσει.
 • Παρέχουν μια τυποποιημένη δόση, που εξασφαλίζει τη συνεπή πρόσληψη του βοτάνου.
 • Σε σύγκριση με τα βάμματα, τα χάπια και οι κάψουλες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθιστώντας τα πιο σταθερή επιλογή για μακροχρόνια χρήση.

Συμπληρώματα: Τα συμπληρώματα είναι πλούσια και σε άλλα συστατικά σε σύγκριση με τις κάψουλες πασιφλόρας. Συχνά περιλαμβάνουν πρόσθετα συστατικά, όπως άλλα ηρεμιστικά βότανα ή θρεπτικές ουσίες, για να ενισχύσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η επιλογή της  πασιφλόρας για την αντιμετώπιση της αϋπνίας θεωρείται ασφαλής και αποτελεσματική λύση! Εντοπίστε συμπληρώματα και βιταμίνες που χρειάζεστε αποκλειστικά στο Pharmacy Discount στις καλύτερες τιμές της αγοράς.