ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Κουερσετίνη-Quercetine

Συμπληρώματα Κουερσετίνης

Η κουερσετίνη είναι φυτική ουσία, γνωστή για την αντιοξειδωτική και αντιαλλεργική της δράση. Αξιοποιήστε τις ιδιότητες της κουερσετίνης με συμπληρώματα διατροφής, που αγοράζετε online από το Pharmacy Discount.
8 Προϊόντα
208 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 20.81€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 37.83€
20.81€
200 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 18.64€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 33.28€
19.97€
302 Πόντοι
350 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 32.63€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 58.27€
34.96€
269 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 26.89€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 38.41€
26.89€
277 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 25.55€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 42.58€
27.68€
213 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 21.29€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 38.71€
21.29€
8
8

Τι είναι η κουερσετίνη;

Η κουερσετίνη αποτελεί ένα χρήσιμο συμπλήρωμα με αντιοξειδωτικά που προσφέρει πλούσια οφέλη για την υγεία. Πρόκειται για ένα φυσικό φλαβονοειδές που περιέχεται σε διάφορα φρούτα, λαχανικά και βότανα και προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιβλαβείς οξειδωτικές διεργασίες.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι ανεπιθύμητα μόρια που παράγονται κατά την αναπνοή και την πέψη των τροφών. Μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα, οδηγώντας τα σε πρόωρη γήρανση και αυξημένο κίνδυνο νοσημάτων.

Η κουερσετίνη σε συμπλήρωμα αξιοποιεί τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ουσίας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων. Η ικανότητά της να μειώνει τη φλεγμονή, βοηθά το άτομο να κινείται περισσότερο και με μεγαλύτερη άνεση. 

Η κουερσετίνη αυξάνει την απορρόφηση της βιταμίνης C, κάνοντας την πιο δυνατή στον αγώνα ενάντια στις βλαβερές ουσίες.

Προσθέστε τροφές πλούσιες σε κουερσετίνη στη διατροφή σας, ώστε να απολαμβάνετε τις ευεργετικές της ιδιότητες. Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε συμπληρώματα με κουερσετίνη και ψευδάργυρο για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα για την υγεία σας.

Συμπληρώματα Κουερσετίνης: Ιδιότητες και Οφέλη

Τα φλαβονοειδή όπως η κουερσετίνη, διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντιαλλεργικές ιδιότητες.

Η quercetin σε συμπλήρωμα είναι ιδανική επιλογή για την ενίσχυση του οργανισμού σχετικά με:

  • Ανοσοποιητικό σύστημα: Αυξάνει την ανθεκτικότητα του οργανισμού προς τις λοιμώξεις και τις νόσους, ενισχύοντας την ανοσία του.
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και τη μείωση της φλεγμονής στις αρθρώσεις, βελτιώνοντας την κινητικότητα του ατόμου.
  • Προστασία της καρδιάς: Συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης, βελτιώνοντας την καρδιαγγειακή υγεία και μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
  • Υγεία του δέρματος: Προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και τις επιβλαβείς επιδράσεις του ηλίου, καθώς προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Συνεργασία με τη βιταμίνη C: Βοηθά στην αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας της βιταμίνης C και ενισχύει την αντιοξειδωτική της δράση.

Ανακαλύψτε τις θετικές επιδράσεις των συμπληρωμάτων που περιέχουν κουερσετίνη και ψευδάργυρο για την υγεία σας και δείτε άμεσα αποτελέσματα στην ευεξία σας. 

Προμηθευτείτε βότανα από το Pharmacy Discount και χαρίστε στον οργανισμό σας φυσική ενίσχυση και τόνωση. Ακόμη, ενισχύσετε τη διατροφή σας με βιταμίνες και συμπληρώματα, που συνδυάζουν τα ευεργετικά συστατικά αυτών των φυτικών θησαυρών.