METAPHARM Diaphytol 60 Κάψουλες

0
€62,14€12,42€49,72
Άμεσα Διαθέσιμο
Αγοράζοντας αυτό το προιόν κερδίζεις επιπλέον:
-+

Metapharm Diaphytol

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Με Χρώμιο, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικά συστατικά για την προστασία του μεταβολισμού.

Συστατικά

 • ΠΡΩΙΝH KAΨΟΥΛΑ:Θειαμίνη 1,4mg, Vit B6 2mg, Φολικό Οξύ 200 μg, Vit B12 10 μg, Vit C 60 mg, Vit D 5 μg, Χρώμιο 30 μg, Εκχύλισμα Κανέλας 300 mg, Προανθοκυανίδες 25 mg (Πολυφαινόλες 23,7 mg), Εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού 2,1 mg (βιοπερίνη - Piperin 2 mg).
 • ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΑΨΟΥΛΑ:Vit A 400 μg, Νιασίνη 18 mg, Παντοθενικό Οξύ 6 mg, Vit E 10,6 mg, Μολυβδαίνιο 60 μg, Ψευδάργυρος 10 mg, Εκχύλισμα Momordica 200 mg, Εκχύλισμα ρίζας Τζίνσενγκ 50 mg (Τζινσενοϊδή 2 mg).

Ο διαβήτης είναι πάθηση στην οποία ο οργανισμός δε μπορεί να διαχειριστεί τα σάκχαρα (γλυκόζη) στο αίμα, επειδή το σύστημα ινσουλίνης δεν λειτουργεί σωστά. Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα θα μειώσει την ποσότητα της ινσουλίνης που παράγει προκαλώντας ανεπάρκεια ινσουλίνης και αύξηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα.

Οι ουσίες που περιέχονται στη μελετημένη σύνθεση του Diaphytol συντελούν στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού με σκοπό την αντιμετώπιση του μεταβολικού συνδρόμου και την υποστήριξη της διαχείρισης των σακχάρων του αίματος. Ο μεταβολισμός είναι διαφορετικός κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Άρα τα συστήματα και οι λειτουργίες του έχουν διαφορετικές ανάγκες ουσιών.

Η χρονοβιολογία αυτή δημιούργησε την ανάγκη παρασκευής διαφορετικής σύνθεσης κάψουλας για το πρωί (καφέ χρώματος) και διαφορετικής για το βράδυ (άσπρου χρώματος). Ο συνδυασμός των διαφορετικών ουσιών πρωί-βράδυ, μπορεί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση των λειτουργιών του μεταβολισμού με πολυδύναμο τρόπο.

Το Diaphytol περιέχει:

 • Κανέλα: έχει την ιδιότητα να μειώνει στους διαβητικούς τύπου 2, τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, χωρίς να προκαλείται υπογλυκαιμία. Η Κανέλα ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης στον υποδοχέα και έτσι μπορεί να βελτιώνει την ανοχή στη γλυκόζη.
 • Χρώμιο: επηρεάζει ως βασικό συστατικό του λεγόμενου παράγοντα ανοχής γλυκόζης, τον μεταβολισμό υδατανθράκων, λιπιδίων και πρωτεϊνών. Ενεργοποιεί συγκεκριμένα ένζυμα και διεργασίες αυξάνοντας τη δράση της ινσουλίνης στα κύτταρα – στόχους. Ως αποτέλεσμα έχουμε μεγάλη εισροή γλυκόζης και αμινοξέων στο ήπαρ, στο μυικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό, ενώ αυξάνεται η ποσότητα του σακχάρου στο αίμα.
 • Εκχύλισμα μαύρου Πιπεριού: προάγει τη μεταβολική διεργασία και αυξάνει την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Θέτει σε κίνηση μηχανισμούς που οδηγούν στην πέψη και σε καλύτερη γαστρεντερική απορρόφηση, βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών θρεπτικών ουσιών, αμινοξέων και βοτάνων.
 • Εκχύλισμα ρίζας Τζίνσενγκ: δρα αναζωογονητικά και ενισχύει το σώμα και το πνεύμα. Βελτιώνει τις αμυντικές δυνάμεις, επιταχύνει την ανάρρωση από χρόνιες παθήσεις και δρα θετικά στο διαβήτη γήρατος (σακχαρώδης διαβήτης).
 • Momordica Charantia: ευνοεί την είσοδο της γλυκόζης στα κύτταρα και περιέχει πεπτίδια όμοια με την ινσουλίνη.
 • OPC (προανθοκυανίδες): Ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Ενισχύει και ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα του αγγειακού τοιχώματος. Έτσι έχουμε καλύτερη ροή αίματος και καλύτερη ανταλλαγή των ουσιών του μεταβολισμού στα τριχοειδή αγγεία, μέσω των τοιχωμάτων τους. Άρα βελτίωση της μεταφοράς θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα και αύξηση της αποβολής των επιβλαβών προϊόντων του μεταβολισμού τους. Πρόληψη της εκφύλισης της όρασης σε σακχαρώδη διαβήτη.
 • Vit. B, Vit. C, Vit. D, Θειαμίνη, Φολικό οξύ:Λαμβάνουν μέρος ως συνένζυμα σε μια σειρά από σπουδαίες ενζυματικές αντιδράσεις, για παράδειγμα στον μεταβολισμό ενέργειας. Επίσης μετέχουν στο μεταβολισμό του γλυκογόνου και στη βελτίωση του επιπέδου του σακχάρου σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Ενισχύουν την απορρόφηση του Χρωμίου από τις τροφές. Μειώνουν τον κίνδυνο και τις επιπλοκές του λεγόμενου μεταβολικού συνδρόμου.
 • Vit. A, Vit. E, Νιασίνη, Παντοθενικό οξύ: Χρήσιμα συνένζυμα που μέσω της συμμετοχής σε ενζυματικές αντιδράσεις βελτιώνουν τις μεταβολικές διεργασίες, βελτιώνουν το λιπιδαιμικό προφίλ των σακχάρων και των λιπών και αποτρέπουν επιπλοκές σε σακχαρώδη διαβήτη.
 • Μολυβδαίνιο: Σημαντική συμβολή στη σωστή άμυνα και σε ενζυματικές αντιδράσεις του μεταβολισμού και στην πρόληψη των επιπλοκών.
 • Ψευδάργυρος: Ρύθμιση της ισορροπίας των μεταλλικών στοιχείων του οργανισμού.

Χρήση: 1 κάψουλα το πρωί μαζί με το πρόγευμα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό και 1 κάψουλα το βράδυ με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.
Συσκευασία: 60 Κάψουλες 

ΚΩΔΙΚΟΣ:
34712
WEIGHT : 
0.08kg
Μοιραστείτε ή αξιολογήστε το προιόν!
0
Δείτε τα σχόλια 0 χρηστών

Η αξιολόγησή σας

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: