ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευαισθησίας, το Pharmacy Discount και ο Άρης Πασχαλίδης στηρίζουν έμπρακτα τους συμπολίτες μας και γίνονται αρωγοί στην ενίσχυση ευπαθών και άλλων κοινωνικών ομάδων. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για εμάς σημαίνει υπευθυνότητα και έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, την παρούσα σελίδα προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τις κοινωνικές μας δράσεις.
 

Φεβρουάριος 2019

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στις 05 Φεβρουαρίου, το PharmacyDiscount και ο Άρης Πασχαλίδης στέκονται δίπλα σε εσάς, τον καθημερινό χρήστη, παρέχοντας εγγύηση ασφαλούς πλοήγησης. Γιατί για εμάς η ασφάλεια όλων των συναλλαγών είναι θεμελιώδες καθήκον. Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η εταιρεία μας υπέγραψε πρωτόλολλο συνεργασίας με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, πρόεδρος του οποίου είναι ο στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης, γνωστός από το μεγάλο του έργο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κύριος Σφακιανάκης με την εξειδικευμένη ομάδα του θα μας ενημερώνει για την ασφαλή πλοήγηση του διαδικτύου και παράλληλα κάθε εβδομάδα θα μας δίδει τη συμβουλή της εβδομάδος. Στο τέλος του έτους που θα έχουν συμπληρωθεί 48 συμβουλές, θα εκδώσουμε εντύπο το οποίο θα σας διανείμουμε μέσα από την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη και θα έχει να κάνει με την διαδικτυακή προστασία τη δική σας αλλά και των παιδιών σας. 
 
Ανακοινώνουμε, επίσης, πως κάθε μήνα 100 γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στην Ακαδημία Γονέων του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, θα δηλώνουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας και δωρεάν θα συνδέονται στην πλατφόρμα για να εκπαιδεύονται από τον κύριο Σφακιανάκη και την ομάδα του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι πρώτοι 100 γονείς θα συμμετέχουν στην έναρξη της ακαδημίας γονέων για το μήνα Φεβρουάριο εντελώς δωρεάν.
Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: info@pharmacydiscount.gr και θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ομάδα του PharmacyDiscount.
 
Το σύνθημα της Ημέρας είναι "ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!". Κι όμως μπορείς να προφυλάξεις τα παιδιά σου από το διαδίκτυο, κι όμως μπορείς να απολαύσεις τα θετικά του διαδικτύου με απόλυτα ασφαλή και ευχάριστο τρόπο. 
Χρησιμοποιούμε το hashtag #kiomosboreis και μαθαίνουμε γονείς και παιδιά να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ασφαλώς. Γιατι δαμάζοντας το άρμα της τεχνολογίας, το οδηγούμε με πρόσωπο ανθρώπινο, ώστε να μετατρέψουμε το αγοραστικό σας ταξίδι σε μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία, πάντοτε με ασφάλεια.

Δείτε τη συνέντευξη του Άρη Πασχαλίδη εδώ: https://www.pharmacydiscount.gr/05-fevroyarioy-2019-imera-asfaloys-diadiktyoy-synenteyxi-ari-pashalidi και μάθετε περισσότερα για τις νέες μας δράσεις.

Δείτε το video του Μανώλη Σφακιανάκη παρακάτω:
 

 

Δεκέμβριος 2018

Δίνοντας έμφαση στα παιδιά και με κύριο άξονα το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, δωρίσαμε βρεφικό υλικό και πάνες Pampers στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βρεφών και Παιδιών που φροντίζει καθημερινά η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσαφίτισσας στη Μονεμβασιά. Ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Κωνσταντίνο Κρυπωτό. 

Ιούλιος 2018

Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα και τις πυρκαγιές στο Μάτι, αποστείλαμε φάρμακα, βρεφικό και υγειονομικό υλικό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Αποφασίσαμε, επίσης, και δωρίσαμε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό €0,50 από κάθε παραγγελία που καταχωρήθηκε στο Pharmacy Discount για το διάστημα 26/7 έως και 28/7/2018. 

Φεβρουάριος 2018

Με αφορμή την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για εκπαίδευση των μαθητών του 22ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης σχετικά με τη Στοματική Υγεία, δωρίσαμε οδοντιατρικό υλικό. Συγκεκριμένα, χαρίσαμε στους μικρούς μας φίλους οδοντόβουρτσες & οδοντόκρεμες Frezyderm & Oral-B, καθώς και ζωγραφιές σχετικές με την εκπαίδευσή τους.