ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Εχινάκεια: Το θαυματουργό λουλούδι κατά του κρυολογήματος!

Εχινάκεια: Το θαυματουργό λουλούδι κατά του κρυολογήματος!

Εχινάκεια: Όλα όσα δεν ήξερες για το μαγικό αυτό λουλούδι!


Η εχινάκεια είναι ένα ανθοφόρο φυτό που φυτρώνει στις ΗΠΑ και τον Καναδά και είναι γνωστό για τη φαρμακευτική του χρήση εδώ και πολλά χρονιά. Συνολικά υπάρχουν εννέα είδη. Τα φύλλα, ο μίσχος, το άνθος και οι ρίζες του φυτού χρησιμοποιούνται για να παραχθούν συμπληρώματα διατροφής, εκχυλίσματα και τσάι.

Σύμφωνα με έρευνες, έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, δηλαδή την άμυνα του οργανισμού απέναντι στα μικρόβια, καθώς αυξάνει τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Σημειώνεται πως τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που τη χρησιμοποιούν για την καταπολέμηση του κοινού κρυολογήματος, αλλά και για την θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε πως μόνο όταν φροντίζουμε καθημερινά τον οργανισμό μας τον προστατεύουμε από επικίνδυνες ιώσεις και βακτήρια.


 
Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου