Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης κινείται στους ρυθμούς της πανδημίας του COVID-19, εσύ, όπως και εμείς, καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι, εργάζεσαι και ζεις, να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και όλα αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη.
Σίγουρα η κατάσταση που βιώνεις δεν είναι εύκολη. Είναι, όμως, παροδική και σίγουρα είναι στο χέρι σου να την περάσεις με ασφάλεια και αισιοδοξία.
 
Πέρα από την ατομική ευθύνη που θα πρέπει να επιδείξεις, όπως φυσικά και όλοι μας, περιορίζοντας τις μετακινήσεις σου στις απολύτως απαραίτητες, η υιοθέτηση αυστηρών κανόνων υγιεινής γενικά, αλλά και ειδικά υγιεινής των χεριών μπορεί να αποτελέσει τη σημαντικότερη ασπίδα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Γιατί τα χέρια, θα αναρωτηθείς.

Η απάντηση είναι απλή: τα χέρια είναι ο συνηθέστερος και ευκολότερος τρόπος μετάδοσης μικροβίων. Με τα χέρια μας αγγίζουμε ένα σωρό αντικείμενα και επιφάνειες και στη συνέχεια, αγγίζοντας ασυναίσθητα το πρόσωπό μας, μπορούμε να μεταφέρουμε τα μικρόβια στον οργανισμό μας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να τα πλένουμε σωστά και σχολαστικά, προκειμένου να προστατέψουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους αγαπημένους μας.
Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πότε πρέπει να τα πλένουμε, με τι πρέπει να τα πλένουμε, για πόση ώρα, ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις, είναι καλύτερο το πλύσιμο από το αντισηπτικό, πώς θα αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τα σκασίματα που δημιουργούν όλα αυτά;
Αυτές είναι κάποιες από τις απορίες που πιθανώς σου δημιουργούνται αυτήν την περίοδο. Και μία ακόμα... Σε όλον αυτό τον καταιγισμό πληροφοριών και ενημέρωσης που δέχεσαι αυτές τις ημέρες ποιον πρέπει να ακούσεις και ποιον να εμπιστευθείς; Η απάντηση είναι μία: μόνο τους ειδικούς.
 
Η CeraVe είναι μια εξειδικευμένη σειρά φροντίδας της επιδερμίδας, που δημιουργήθηκε το 2005 σε συνεργασία με δερματολόγους.
 
Η CeraVe, γνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα της έγκυρης ενημέρωσης αυτήν την περίοδο, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τρία video όπου ο δερματολόγος κύριος Δημήτρης Σγούρος σε ενημερώνει για:

τη σωστή υγιεινή των χεριών 

  

 
 

τον καθαρισμό, την απολύμανση και την ενυδάτωσή τους

  

 
 

και φυσικά απαντά σε κάποιες από τις απορίες σου

 

 
 

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη φροντίδα CeraVe Εδώ! 

Μένουμε σπίτι
Μένουμε προστατευμένοι
Μένουμε αισιόδοξοι και ενημερωνόμαστε από τους ειδικούς