Ερώτηση 1η

Κύριε Πασχαλίδη, για ποιο λόγο ένας πελάτης διαδικτυακής αγοράς πρέπει να εμπιστευθεί την ιστοσελίδα σας για να κάνει μία αγορά;
 
Απάντηση. 
Η Ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια με αγάπη και φροντίδα από την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μας, οι οποίοι εργάζονται για αυτή με επαγγελματική συνείδηση και ασίγαστο πάθος. 
 
Έχουμε καλύψει όλες τις προδιαγραφές εκείνες για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε πάνω απ’ όλα εσάς, που μας εμπιστεύεστε!
 
Η επιτυχία μας αυτή, εκτός των άλλων, δυνάμωσε με την επιλογή ενός από τους καλύτερους της αγοράς. Για να διαφυλάξουμε, πάνω απ’ όλα, τα προσωπικά σας δεδομένα και σε συνέχεια τις συναλλαγές σας με το κατάστημά μας. 
 
Ο άνθρωπος που εμπιστευτήκαμε είναι ο στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης - γνωστός από το μεγάλο έργο και τις επιτυχίες του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας - ο οποίος με μεράκι δημιούργησε την πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που ασχολείται με τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και παράλληλα την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR.

Ερώτηση 2η

Κύριε Πασχαλίδη, πώς διασφαλίζονται τα προσωπικά δεδομένα στην εταιρεία σας;
 
Απάντηση. 
Τα προσωπικά δεδομένα έχουν κρυπτογραφηθεί από την εταιρεία του κυρίου Σφακιανάκη με αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε θελήσει να παραβιάσει μία βάση με προσωπικά δεδομένα, αυτά θα είναι κρυπτογραφημένα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται σε υπολογιστικό σύστημα. 
 
Η κρυπτογράφηση είναι Υποχρέωσή μας για την προστασία σας από τη στιγμή που μας εμπιστεύεστε.

Ερώτηση 3η

Κύριε Πασχαλίδη, πιστεύετε στην εταιρική κοινωνική ευθύνη;
 

Απάντηση.
Βασική προτεραιότητα και πυλώνας του PharmacyDiscount είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Στα πλαίσια των ενεργειών αυτών, σας ανακοινώνω την έναρξη μιας καινοτόμου δράσεως που αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των χρηστών μας στην ασφαλή πλοήγηση του διαδικτύου. Με χαρά σας ανακοινώνω πως αύριο 06/02 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη προβολή της συνέντευξης του κου Σφακιανάκη με πλούσιο υλικό και πολύτιμες συμβουλές προς γονείς και παιδιά για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
 
Σας ενημερώνω ότι η εταιρεία μας υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, όπου ο πρόεδρος του ινστιτούτου κύριος Σφακιανάκης με την εξειδικευμένη ομάδα του θα μας ενημερώνει για την ασφαλή πλοήγηση του διαδικτύου και παράλληλα κάθε εβδομάδα θα μας δίδει τη συμβουλή της εβδομάδος. Στο τέλος του έτους που θα έχουν συμπληρωθεί 48 συμβουλές, θα εκδώσουμε εντύπο το οποίο θα σας διανείμουμε μέσα από την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη και θα έχει να κάνει με την διαδικτυακή προστασία τη δική σας αλλά και των παιδιών σας. 
 
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι κάθε μήνα 100 γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στην Ακαδημία Γονέων του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, θα δηλώνουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας και δωρεάν θα συνδέονται στην πλατφόρμα για να εκπαιδεύονται από τον κύριο Σφακιανάκη και την ομάδα του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι πρώτοι 100 γονείς θα συμμετέχουν από την επόμενη εβδομάδα στην έναρξη της ακαδημίας γονέων για το μήνα Φεβρουάριο εντελώς δωρεάν.
Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: info@pharmacydiscount.gr και θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ομάδα του PharmacyDiscount.
 
Εν κατακλείδι, μέλημα της εταιρείας μας είναι η δημιουργία ζεστών ανθρώπινων σχέσεων μέσα από τον υπολογιστή, όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο. Δαμάζοντας το άρμα της τεχνολογίας, το οδηγούμε με πρόσωπο ανθρώπινο, ώστε να μετατρέψουμε το αγοραστικό σας ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία για εσάς με τρόπο απόλυτα ασφαλή και ευχάριστο.
 
Με τιμή,


Άρης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός, MSc